cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Frequent Visitor

Loading data into CDS using On-Premise Gateway

Hi All,

 

I have a weird issue. Last week I setup on-premise gateway and was able to fetch data into CDS from SQL. Entity and related data was getting created but this week when I try the same process for different tables only the entity is getting created but related data is not getting loaded into CDS. When I check the dataflow history it has issues like - Resource not found for the segment, Lookup query execution failed. I m failing to understand why something that worked for some tables is failing for other tables this week. What am I missing here ? Hope someone can guide me through this, since I m fairly new to PowerApps and have been searching all documents and portals but in vain. Thanks in advance.

0 REPLIES 0

Helpful resources

Announcements
News & Announcements

Community Blog

Stay up tp date on the latest blogs and activities in the community News & Announcements.

Power Apps Community Call

Power Apps Community Call- January

Mark your calendars and join us for the next Power Apps Community Call on January 20th, 8a PST

PP Bootcamp Carousel

Global Power Platform Bootcamp

Dive into the Power Platform stack with hands-on sessions and labs, virtually delivered to you by experts and community leaders.

secondImage

Power Platform Community Conference On Demand

Watch Nick Doelman's session from the 2020 Power Platform Community Conference on demand!

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (6,877)