cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Mustaque_Ehiya
Helper III
Helper III

Power Platform Build tool - Solution Import task is not taking inputs given in the "Deployment Settings File" for the Environment Variable Settings

Hi All,

 

I am checking the Option to use Environment Variables in Power Automate for SharePoint Site URL.  

I created a display settings file as below and using the same in the ADO task.

Mustaque_Ehiya_0-1658129152937.png

 

Mustaque_Ehiya_0-1658129010162.png

 

The values are not getting updated in the target environment.  This is with the MS Power Platform build tools.

Can you please let me know if there is an issue with the tool or am I missing any steps? 

 

Note:  Same json values are updated when I use the Power Devops (Wael Hamze Tool tasks)

Mustaque_Ehiya_1-1658129308515.png

 

 

 

 

 

1 REPLY 1
Mustaque_Ehiya
Helper III
Helper III

Hi Team - anyone to help with this issue ?  Have you used trying the Environment Variables and connection references in automated deployments ?  is it working for anybody?   Appreciate your help/input.

Helpful resources

Announcements
Microsoft 365 Conference – December 6-8, 2022

Microsoft 365 Conference – December 6-8, 2022

Join us in Las Vegas to experience community, incredible learning opportunities, and connections that will help grow skills, know-how, and more.

Difinity Conference 2022

Difinity Conference 2022

Register today for two amazing days of learning, featuring intensive learning sessions across multiple tracks, led by engaging and dynamic experts.

European SharePoint Conference

European SharePoint Conference

The European SharePoint Conference returns live and in-person November 28-December 1 with 4 Microsoft Keynotes, 9 Tutorials, and 120 Sessions.

Power Apps Ideas

Check out the New Ideas Site

We are excited to announce a new way to share your ideas for Power Apps!

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (3,103)