cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Keysersozeey
Helper I
Helper I

Bot Embeded in Custom Website Shows Blank

Hi, I have a bot that I already published. I want to Embed my Bot to my Portal. But I don't know why In my Iframe it only shows grey blank Iframe. When I check to Demo Website I can't even see my Bot. Does anyone know why this happens? Should I raise a ticket to Microsoft?

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

The issue is resolved as of now. Please let us know if you are still seeing it. Thanks.

View solution in original post

7 REPLIES 7
renatoromao
Super User
Super User

Hi @Keysersozeey ,

 

Can you take some pictures of this problem?

And can you test if your bot is working inside the PVA Portal >> Test bot (left bottom button)?

 

-----

Thanks!
Renato Romão
https://www.linkedin.com/in/renatoromao/


Did I answer your question? Mark my post as a solution!
Thanks!

Renato Romão,

Connect with me here 😉

Power Virtual Agents course (+2.300 students | PROMOTIONS) : English | Português

hi @renatoromao, this is the screenshot of my Bot in Demo Website test.png

and this one is from my Portal2.png

 

yes the Bot is Working Fine in test Bot

 

Hi @Keysersozeey ,

 

I tried to reproduce the same scenario that you have, and I got the problem too.

I will communicate with the PVA team about this issue.

 

Any updates, I let you know.

 

-----

Thanks!
Renato Romão
https://www.linkedin.com/in/renatoromao/


Did I answer your question? Mark my post as a solution!
Thanks!

Renato Romão,

Connect with me here 😉

Power Virtual Agents course (+2.300 students | PROMOTIONS) : English | Português

@renatoromao, Okay thank you. I hope they can resolve this soon

@Keysersozeey ,

 

You can refresh the page some times and wait to load the page.

I already reported the instability and if I have any updates related to this issue, I will update here.

 

-----

Thanks!
Renato Romão
https://www.linkedin.com/in/renatoromao/


Did I answer your question? Mark my post as a solution!
Thanks!

Renato Romão,

Connect with me here 😉

Power Virtual Agents course (+2.300 students | PROMOTIONS) : English | Português

Hi everyone, We are aware of the issue and are working on a fix. Will update back when the issue is resolved. Thanks.

The issue is resolved as of now. Please let us know if you are still seeing it. Thanks.

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
March Update

Welcome to the User Group Private Preview

Check out new user group experience and if you are a leader please create your group

MBAS on Demand

Microsoft Business Applications Summit sessions

On-demand access to all the great content presented by the product teams and community members! #MSBizAppsSummit #CommunityRocks

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (90,276)