cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
nic_taylor
Regular Visitor

Object reference not set to an instance of an object - Unable to publish

Hi, We have been having the same issue since Friday/Saturday:

Object reference not set to an instance of an object. Diagnostic Trace Id: kkdM8

The ID changes each time. We have signed in and out with no resolution - any suggestions?

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
nic_taylor
Regular Visitor

Hi,

 

We have resolved the issue. We turned every topic off and turned on and re-published one by one.

We found there was one text box that had an issue for some reason, but it was only text with a working hyperlink.

There are a few things to note:
  1. There were no error messages that indicated there was an error with the topic so we had to review each topic one by one and sever topic connections to make it work

  2. There error message is quite unclear to the normal user and makes it seem like there is a wider issue with Teams and the data connector

Thanks


View solution in original post

4 REPLIES 4
renatoromao
Super User
Super User

Hi @nic_taylor ,

 

Oh no 😞

 

Did you check if all topics are right?

And did you sign-out and sign-in again to your Microsoft account?

Maybe your issues can be related to the PVA updates today, so if the issue persists, try to open a ticket to the Microsoft team. https://powervirtualagents.microsoft.com/en-us/support


Did I answer your question? Mark my post as a solution!
Thanks!

Renato Romão,

Connect with me here 😉

Power Virtual Agents course (+2.300 students | PROMOTIONS) : English | Português

Hi there,

 

Yes - topics are all OK. We have all signed in and out of the Microsoft / Teams account. This has only happened since Friday/Saturday. I will raise a ticket too.

nic_taylor
Regular Visitor

Hi,

 

We have resolved the issue. We turned every topic off and turned on and re-published one by one.

We found there was one text box that had an issue for some reason, but it was only text with a working hyperlink.

There are a few things to note:
  1. There were no error messages that indicated there was an error with the topic so we had to review each topic one by one and sever topic connections to make it work

  2. There error message is quite unclear to the normal user and makes it seem like there is a wider issue with Teams and the data connector

Thanks


View solution in original post

renatoromao
Super User
Super User

Thank you for your feedback! 🙂


Did I answer your question? Mark my post as a solution!
Thanks!

Renato Romão,

Connect with me here 😉

Power Virtual Agents course (+2.300 students | PROMOTIONS) : English | Português

Helpful resources

Announcements
MBAS Attendee Badge

Claim Your Badge & Digital Swag!

Check out how to claim yours today!

March Update

Welcome to the User Group Private Preview

Check out new user group experience and if you are a leader please create your group

secondImage

Are Your Ready?

Test your skills now with the Cloud Skill Challenge.

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (51,850)