cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
pari
Regular Visitor

We couldn't add your bot (to Channel)

Hi, I've been trying to add my chatbot to the team where I created it, but keep getting the error "We couldn't add your bot (to Channel). Try again.

pari_2-1655780957800.png

And if I try the Copy link method, and use the link, it gives me the message "This app cannot be found". I had already published the chatbot 1 day ago, so I think any synchronization should already be finished? Not sure what's the error.

 

pari_1-1655780938527.png

 

 

 

11 REPLIES 11
pari
Regular Visitor

Update: Even if I click Open the bot in Teams, I get the error message "This app cannot be found".

pari_0-1655787098952.png

 

@pari , please check with your Teams admin to see if they disabled 'Shared Power Virtual Agents app' in Teams admin center that would disallow users in the organization to directly install PVA bot. 

pari
Regular Visitor

Hi @micchow , our Teams admin has enabled 'Shared Power Virtual Agents app' in Teams admin center, but I am still encountering the same error. Is there any other setting that they should change?

 

Screenshots of error below, for your reference:

pari_0-1657001174841.png

 

pari_1-1657001190658.png

 

pari
Regular Visitor

Hi there, is anyone from Microsoft able to assist on this? My company is unable to use Power Virtual Agents for the past few weeks due to the issue above.

@pari  did you get this sorted? suffering the same issue myself

@jg12  can you send me direct message on forum with your tenant ID and bot ID and screenshot of the issue? Those can be found under Configure -> Details in the left nav of PVA.

pari
Regular Visitor

Hi jg12, no, I'm stuck with some internal company processes regarding M365 admin permissions setting - it's still in process.

v-yangyang1
New Member

@pari @micchow @jg12 Hi guys, may I know how you solve this issue? I am encountering the exactly same issue...

In my case, there were some settings in Microsoft admin centre (organisation-wide admin settings) that needed to be changed, I'm not sure if only one of these specifically solved the issue, or if all 3 changes were necessary to be applied at the same time... but you could probably try it out:
• Turn on “Interaction with custom apps”
• “Upload custom apps” to “On”
• Modify existing permission policy at “Custom Apps" to “Allow all apps”.

Helpful resources

Announcements
Microsoft 365 Conference – December 6-8, 2022

Microsoft 365 Conference – December 6-8, 2022

Join us in Las Vegas to experience community, incredible learning opportunities, and connections that will help grow skills, know-how, and more.

Difinity Conference 2022

Difinity Conference 2022

Register today for two amazing days of learning, featuring intensive learning sessions across multiple tracks, led by engaging and dynamic experts.

European SharePoint Conference

European SharePoint Conference

The European SharePoint Conference returns live and in-person November 28-December 1 with 4 Microsoft Keynotes, 9 Tutorials, and 120 Sessions.

Power Virtual Agents Ideas

Changes to Ideas Coming

We are excited to announce a new way to share your ideas for Power Virtual Agents!

Top Solution Authors
Users online (4,690)