cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Frequent Visitor

Authentication sevice its running?

Do you have problems today with authentication? I have configured a connection but I not see the template when a call an action.

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

Hi @ImanolIza ,

 

This is because you can't add an authentication action in between nodes today. That's an improvement we're working on.

 

You can only add authentication actions at the end nodes. Once the authentication is added, you can add new nodes below, and it will accomplish what you need. Let us know if that works for you.

View solution in original post

4 REPLIES 4

Hi @ImanolIza ,

 

Once you configure authentication, you should see an "Authentication" entry inside the "Call an Action" menu fly-out.

 

Can you post a screenshot of what you see, to help us troubleshoot?

It hasn't appeared since yesterday

 

  • Conversation ID: DtwvwTgtQB12ZfxCA6wrMI-h
  • Time: 2/11/2020, 7:20 PM GMT+1

Hi @ImanolIza ,

 

This is because you can't add an authentication action in between nodes today. That's an improvement we're working on.

 

You can only add authentication actions at the end nodes. Once the authentication is added, you can add new nodes below, and it will accomplish what you need. Let us know if that works for you.

View solution in original post

Thanks @CleberM ! It works with this workaround. Thanks to entire teams for your work!!

Helpful resources

Announcements
PP Bootcamp Carousel

Global Power Platform Bootcamp

Dive into the Power Platform stack with hands-on sessions and labs, virtually delivered to you by experts and community leaders.

secondImage

Power Platform Community Conference On Demand

Check out Tomasz Poszytek's session from the 2020 Power Platform Community Conference!

PVA Commnity Blog

NEW Power Virtual Agents Community Blog

View articles posted by fellow community members on the Power Virtual Agents Community Blog!

Top Solution Authors
Users online (6,791)