cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
slalithprasad
Helper I
Helper I

Bot not waiting for user response for custom entity

Hello, I have created a bot it is using a custom entity to ask a question and It is not waiting for user input and going to the next step, where did I go wrong? 

with or without selected options it still doesn't wait for user Inputs and my custom entity is Power Courses

 

Screenshot 2021-05-26 082914.png

 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
slalithprasad
Helper I
Helper I

I have found the solution myself 

I have actually used one of the synonyms inside Custom Entity as a triggering phrase for the topic and that is why it is selecting the synonym and executing the next step based on triggering phrase input. Solution can be to create a new topic and redirect to the new topic. 

View solution in original post

1 REPLY 1
slalithprasad
Helper I
Helper I

I have found the solution myself 

I have actually used one of the synonyms inside Custom Entity as a triggering phrase for the topic and that is why it is selecting the synonym and executing the next step based on triggering phrase input. Solution can be to create a new topic and redirect to the new topic. 

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
Community Connections 768x460.jpg

Community & How To Videos

Check out the new Power Platform Community Connections gallery!

Carousel 2021 Release Wave 2 Plan 768x460.jpg

2021 Release Wave 2 Plan

Power Platform release plan for the 2021 release wave 2 describes all new features releasing from October 2021 through March 2022.

Planning-build-bot-2-5-20-768x460.png

New Year’s Resolution - Build Conversational Bots!

Access all of the Power Virtual Agents learning resources and join the January learning challenge.

Top Kudoed Authors
Users online (1,806)