cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
mpankratz
New Member

DataTable shows data in Edit mode but not in Play mode

I built a custom form with a Data table using an onprem Gateway to a MSSQL server.  When in edit mode the data is populated adn when playing the form from edit mode the data is present. but when runin play mode the data is not populating.  Yes i have a refresh statment in OnVisible.  (Refresh('[dbo].[vwSPCUserLoginInfo]'))

 

EditForm.pngPlayForm.png

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
v-yuazh-msft
Community Support
Community Support

Hi @mpankratz,

 

I afraid that you are in the wrong forum, if you have problem on Power apps, please submit you problem to Powerapps forum below:

https://powerusers.microsoft.com/t5/PowerApps-Community/ct-p/PowerApps1

 

Best regards,

Alice

View solution in original post

1 REPLY 1
v-yuazh-msft
Community Support
Community Support

Hi @mpankratz,

 

I afraid that you are in the wrong forum, if you have problem on Power apps, please submit you problem to Powerapps forum below:

https://powerusers.microsoft.com/t5/PowerApps-Community/ct-p/PowerApps1

 

Best regards,

Alice

Helpful resources

Announcements
Power Automate News & Announcements

Power Automate News & Announcements

Keep up to date with current events and community announcements in the Power Automate community.

Community Calls Conversations

Community Calls Conversations

A great place where you can stay up to date with community calls and interact with the speakers.

Power Automate Community Blog

Power Automate Community Blog

Check out the latest Community Blog from the community!

Top Kudoed Authors
Users online (4,621)