cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
HughBP
Frequent Visitor

Help with Xero HTTP GET

Hello everyone,

I am struggling with API GET request authentication. I have successfully set up an authorisation flow, and now I am going crazy trying to run a simple GET request.. 

 

My access token has the following scope: 

openid profile email accounting.transactions accounting.contacts accounting.settings payroll.payruns payroll.payslip payroll.timesheets payroll.settings payroll.employees payroll.employees.read offline_access
 
When setting up the request headers, I model it after the Xero API Explorer: https://api-explorer.xero.com/payrollau/employees/getemployees

 

HughBP_4-1652232373222.png

 

 

Despite all that, the result is always the same:

HughBP_3-1652229414381.png

 

I am also using Postman and everything there is working exactly as it should. 

 

Any help would be appreciated. 

 

 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
HughBP
Frequent Visitor

Solved. The issue was the apostrophe and + sign

View solution in original post

1 REPLY 1
HughBP
Frequent Visitor

Solved. The issue was the apostrophe and + sign

Helpful resources

Announcements
Power Automate News & Announcements

Power Automate News & Announcements

Keep up to date with current events and community announcements in the Power Automate community.

Community Calls Conversations

Community Calls Conversations

A great place where you can stay up to date with community calls and interact with the speakers.

Power Automate Community Blog

Power Automate Community Blog

Check out the latest Community Blog from the community!

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (1,609)