cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
beatnikthedan
New Member

How to see the real request when testing a flow connector

I'm making a connector and i can only get a couple of the Get calls to work. the other ones keep returning error 404 but if i take the end of the call postman calls them fine. they are all imported from postman in the first place.

But i can't troubleshoot it becaue the host name has been replaced with:

https://msmanaged-na.azure-apim.net/apim/mii.20av.2diq.5f3ee98d4c5872260e.5fba384055278e1b82/2600644...

I have no idea where to go from here. I've spent foever and everything looks perfect. it's not authentication cause some work and some don't. I need to see what the real request to the server cause otherwise i have no idea how i can troubleshoot this

3 REPLIES 3
v-yuazh-msft
Community Support
Community Support

Hi @beatnikthedan,

 

I have made a test on my side and couldn't find a way to see the real request to the server, I afriad that there is no any way to achieve your needs in Microsoft Flow currently.

 

If you would like this feature to be added in Microsoft Flow, please submit an idea to Flow Ideas Forum:

https://powerusers.microsoft.com/t5/Flow-Ideas/idb-p/FlowIdeas

 

Best regrads,

Alice

GabrielStJohn
Community Champion
Community Champion

Hey, @beatnikthedan!

Thank you for posting on the Flow Community Forum! It appears as though @v-yuazh-msft would like some more information in order to further assist you properly with your issue. Please share any additional information that was requested in order to decrease the amount of time that it will take for you to be assisted!

Thank you for being an active member of the Flow Community!

-Gabriel
Flow Community Manager

- Gabriel
Community Manager
Power Automate | Power Virtual Agents
Super User Program Manager



beatnikthedan
New Member

While it would still be cool to see the whole request string when testing the custom connectors I solved my problems by making a new connection to the custom connector every time I changed ANYTHING. Don't know why that is but that is what worked. My api calls were all correct the connection was just failing.

Helpful resources

Announcements
Power Platform Conf 2022 768x460.jpg

Join us for Microsoft Power Platform Conference

The first Microsoft-sponsored Power Platform Conference is coming in September. 100+ speakers, 150+ sessions, and what's new and next for Power Platform.

MPA Virtual Workshop Carousel 768x460.png

Register for a Free Workshop

Learn to digitize and optimize business processes and connect all your applications to share data in real time.

Power Automate Designer Feedback_carousel.jpg

Help make Flow Design easier

Are you new to designing flows? What is your biggest struggle with Power Automate Designer? Help us make it more user friendly!

Top Solution Authors
Users online (3,706)