cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
ck25415
Post Patron
Post Patron

On premise Sharepoint Gateway failure for Flow.

 

 

I am seeing an error with on-prem SharePoint gateway on Microsoft Flow. The gateway which is installed on a local machine looks fine but when I try to locate a sharepoint site in the flow action I see below "bad gateway message". The flow used to work fine but now its stopped working due to this gateway erro.

 

 

 badgateway.JPG

 

 

I have createde a new gateway and it does not work either. I have restarted the gateway service multiple times but it did not work.

 

Any thoughts ?

 

Thanks, 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
ck25415
Post Patron
Post Patron

Nevermind, I have figured it out. Need to specify domain name before username while configuring the on-prem connection for flow.

 

DOMAIN\USERNAME.

 

Posting it so that it might help someone in future.

View solution in original post

1 REPLY 1
ck25415
Post Patron
Post Patron

Nevermind, I have figured it out. Need to specify domain name before username while configuring the on-prem connection for flow.

 

DOMAIN\USERNAME.

 

Posting it so that it might help someone in future.

Helpful resources

Announcements
Power Platform Conf 2022 768x460.jpg

Join us for Microsoft Power Platform Conference

The first Microsoft-sponsored Power Platform Conference is coming in September. 100+ speakers, 150+ sessions, and what's new and next for Power Platform.

May UG Leader Call Carousel 768x460.png

June User Group Leader Call

Join us on June 28 for our monthly User Group leader call!

MPA Virtual Workshop Carousel 768x460.png

Register for a Free Workshop

Learn to digitize and optimize business processes and connect all your applications to share data in real time.

Power Automate Designer Feedback_carousel.jpg

Help make Flow Design easier

Are you new to designing flows? What is your biggest struggle with Power Automate Designer? Help us make it more user friendly!

Users online (1,965)