cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
frederikbisback
Kudo Commander
Kudo Commander

Operation failed (401) - The access token has been obtained for wrong audience or resource '00000002-0000-0000-c000-000000000000'

I want to create a custom connector that talks to the Azure Blueprint API.

Did some testing with postman everything is OK. But creating and testing the custom connector, the test fails. Receiving Bearer Token - See output: 

{
"Authorization": "Bearer eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGci............................ZChGP_3hKbi5fBa6PnSDGg",
"Content-Type": "application/json"
}

 

{
"cache-control": "no-cache",
"content-length": "372",
"content-type": "application/json; charset=utf-8",
"date": "Mon, 23 Dec 2019 21:19:38 GMT",
"expires": "-1",
"pragma": "no-cache",
"strict-transport-security": "max-age=31536000; includeSubDomains",
"www-authenticate": "Bearer authorization_uri=\"https://login.windows.net/4cc5a291-xxxx-43bc-9b22-cb498a85322b\", error=\"invalid_token\", error_description=\"The access token is from wrong audience or resource.\"",
"x-content-type-options": "nosniff",
"x-ms-correlation-request-id": "3a4e7ee3-xxxx-4f7a-a8fa-aba7e31ab95f",
"x-ms-failure-cause": "gateway",
"x-ms-request-id": "3a4e7ee3-7ec2-4f7a-xxxx-aba7e31ab95f",
"x-ms-routing-request-id": "WESTEUROPE:20191223T211938Z:3a4e7ee3-7ec2-xxxx-a8fa-aba7e31ab95f"
}

 

Body output: 
{
"error": {
"code": "InvalidAuthenticationTokenAudience",
"message": "The access token has been obtained for wrong audience or resource '00000002-0000-0000-c000-000000000000'. It should exactly match with one of the allowed audiences 'https://management.core.windows.net/','https://management.core.windows.net','https://management.azur...'."
}
}

 

What could be the problem here? 
Thanks for the help.

 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

3 REPLIES 3
Anonymous
Not applicable

Dear @Anonymous I have already seen these messages on the internet but is not related to Power Automate Custom Connector.

Using management.azure.com as a resource, but seems that the connector is sending the request to the back-end APIM in Azure.

I'm still investigating.

 

Found a solution to my issue.

The solution has been explained in a BLOG: https://blog.pronict.net/2020/01/11/azure-blueprints-create-custom-connector-for-power-automate/

Helpful resources

Announcements
Power Platform Conf 2022 768x460.jpg

Join us for Microsoft Power Platform Conference

The first Microsoft-sponsored Power Platform Conference is coming in September. 100+ speakers, 150+ sessions, and what's new and next for Power Platform.

May UG Leader Call Carousel 768x460.png

June User Group Leader Call

Join us on June 28 for our monthly User Group leader call!

MPA Virtual Workshop Carousel 768x460.png

Register for a Free Workshop

Learn to digitize and optimize business processes and connect all your applications to share data in real time.

Power Automate Designer Feedback_carousel.jpg

Help make Flow Design easier

Are you new to designing flows? What is your biggest struggle with Power Automate Designer? Help us make it more user friendly!

Top Solution Authors
Users online (1,065)