cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
frederikbisback
Kudo Commander
Kudo Commander

Operation failed (401) - The access token has been obtained for wrong audience or resource '00000002-0000-0000-c000-000000000000'

I want to create a custom connector that talks to the Azure Blueprint API.

Did some testing with postman everything is OK. But creating and testing the custom connector, the test fails. Receiving Bearer Token - See output: 

{
"Authorization": "Bearer eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGci............................ZChGP_3hKbi5fBa6PnSDGg",
"Content-Type": "application/json"
}

 

{
"cache-control": "no-cache",
"content-length": "372",
"content-type": "application/json; charset=utf-8",
"date": "Mon, 23 Dec 2019 21:19:38 GMT",
"expires": "-1",
"pragma": "no-cache",
"strict-transport-security": "max-age=31536000; includeSubDomains",
"www-authenticate": "Bearer authorization_uri=\"https://login.windows.net/4cc5a291-xxxx-43bc-9b22-cb498a85322b\", error=\"invalid_token\", error_description=\"The access token is from wrong audience or resource.\"",
"x-content-type-options": "nosniff",
"x-ms-correlation-request-id": "3a4e7ee3-xxxx-4f7a-a8fa-aba7e31ab95f",
"x-ms-failure-cause": "gateway",
"x-ms-request-id": "3a4e7ee3-7ec2-4f7a-xxxx-aba7e31ab95f",
"x-ms-routing-request-id": "WESTEUROPE:20191223T211938Z:3a4e7ee3-7ec2-xxxx-a8fa-aba7e31ab95f"
}

 

Body output: 
{
"error": {
"code": "InvalidAuthenticationTokenAudience",
"message": "The access token has been obtained for wrong audience or resource '00000002-0000-0000-c000-000000000000'. It should exactly match with one of the allowed audiences 'https://management.core.windows.net/','https://management.core.windows.net','https://management.azur...'."
}
}

 

What could be the problem here? 
Thanks for the help.

 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

3 REPLIES 3
Anonymous
Not applicable

Dear @Anonymous I have already seen these messages on the internet but is not related to Power Automate Custom Connector.

Using management.azure.com as a resource, but seems that the connector is sending the request to the back-end APIM in Azure.

I'm still investigating.

 

Found a solution to my issue.

The solution has been explained in a BLOG: https://blog.pronict.net/2020/01/11/azure-blueprints-create-custom-connector-for-power-automate/

Helpful resources

Announcements
 WHAT’S NEXT AT MICROSOFT IGNITE 2022

WHAT’S NEXT AT MICROSOFT IGNITE 2022

Explore the latest innovations, learn from product experts and partners, level up your skillset, and create connections from around the world.

Register for a Free Workshop.png

Register for a Free Workshop

Learn to digitize and optimize business processes and connect all your applications to share data in real time.

September Events 2022

Check out all of these events

Attend in person or online, there are incredible conferences and events happening all throughout the month of September.

Users online (2,789)