cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
jzia93
Helper I
Helper I

Resource not found for the segment 'owners''

Hi,

 

I have a flow with a manual trigger and one action:

 

Common Data Service (Current Environment)

List Records

Entity: Owners

 

The flow fails with the error message 'Resource not found for the segment 'owners''

 

Can anyone explain why this might be?

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
ChristianAbata
Community Champion
Community Champion

hi @jzia93  its because owners is not part of your enviroment friend



Did I answer your question? Please consider to Mark
my post as a solution! to guide others :winking_face:

Proud to be a Flownaut!


If you want you can follow me at www.christianabata.com Quieres contenido en español? Síguenos en Power Automate LA

View solution in original post

1 REPLY 1
ChristianAbata
Community Champion
Community Champion

hi @jzia93  its because owners is not part of your enviroment friend



Did I answer your question? Please consider to Mark
my post as a solution! to guide others :winking_face:

Proud to be a Flownaut!


If you want you can follow me at www.christianabata.com Quieres contenido en español? Síguenos en Power Automate LA

Helpful resources

Announcements
Power Platform Conf 2022 768x460.jpg

Join us for Microsoft Power Platform Conference

The first Microsoft-sponsored Power Platform Conference is coming in September. 100+ speakers, 150+ sessions, and what's new and next for Power Platform.

MPA Virtual Workshop Carousel 768x460.png

Register for a Free Workshop

Learn to digitize and optimize business processes and connect all your applications to share data in real time.

Power Automate Designer Feedback_carousel.jpg

Help make Flow Design easier

Are you new to designing flows? What is your biggest struggle with Power Automate Designer? Help us make it more user friendly!

Top Solution Authors
Users online (1,783)