cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Anonymous
Not applicable

SQL execute stored procedure V2

Hi

 

I'm trying to execute a stored procedure with an SQL Server connecter via on-prem gateway and I get the below error.

I have older flows that use 'execute stored procedure (v1)' on the same gateway and are running daily without any issue.

I've tried to remove and recreate the connector and that did not help.

Thanks

SP_GW.png

 

 

 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Anonymous
Not applicable

For anyone reaching this post. If you need to reference the port in the database address, you must do it with ":".

Address convention should be <server_address>:<port> and NOT <server_address>,<port>.

 

This solves the issue.

 

Cheers

View solution in original post

6 REPLIES 6
v-alzhan-msft
Community Support
Community Support

Hi @Anonymous ;

 

Could you choose the server from the drop-down list in the Execute stored procedure?

 

Best regards,

Alice       

 

Community Support Team _ Alice Zhang
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

Anonymous
Not applicable

Hi Alice,

 

Yes - for the 'Database Name' and 'Server Name' I'm abale to select the value from the dropdown menu, i.e. without typing it in.

The error occurs when I try to do the same for the 'Procedure Name' field.

 

Thanks!

Anonymous
Not applicable

For anyone reaching this post. If you need to reference the port in the database address, you must do it with ":".

Address convention should be <server_address>:<port> and NOT <server_address>,<port>.

 

This solves the issue.

 

Cheers

Hi @Anonymous,

 

I am having this issue too but am unsure what your solution means, could you please share a screenshot of your configuration please so I can see what I have to do to rectify?

Anonymous
Not applicable

Hey

 

If you need to reference the port in the connection string it should be using    ":"

 

For example:

db_address:403    whereas 403 is the port

Hi ,

I am facing an issue in the power automate flow in a step of 'Execute_stored_procedure_(V2)'.

Please find the error message below.   Invalid connection settings inner exception: Not a valid data source. clientRequestId: c338b978-c6fb-42b1-85f1-57a199f946f6   { "status" : 400 , "message" : "Invalid connection settings\r\n inner exception: Not a valid data source.\r\nclientRequestId: c338b978-c6fb-42b1-85f1-57a199f946f6" , "error" : { "message" : "Invalid connection settings\r\n inner exception: Not a valid data source." }, "source" : "sql-we.azconn-we.p.azurewebsites.net" }

Helpful resources

Announcements
Power Platform Conf 2022 768x460.jpg

Join us for Microsoft Power Platform Conference

The first Microsoft-sponsored Power Platform Conference is coming in September. 100+ speakers, 150+ sessions, and what's new and next for Power Platform.

New Ideas Forum MPA.jpg

A new place to submit your Ideas for Power Automate

Announcing a new way to share your feedback with the Power Automate Team.

MPA Virtual Workshop Carousel 768x460.png

Register for a Free Workshop

Learn to digitize and optimize business processes and connect all your applications to share data in real time.

MPA Licensing.jpg

Ask your licensing questions at the Power Automate AMA!

Join Priya Kodukula and the licensing team, super users and MVPs to find answers to your questions on Power Automate licensing.

Users online (2,424)