cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
NickiGreene
Advocate I
Advocate I

SharePoint Update Item: List does not exist

Hi All,

 

I have created a flow on a SharePoint custom list, within this flow are multiple SharePoint Update Item Steps, these were working fine, finding the list and successfully updating them.

Due to our development process we now need to change which site collection and list this flow is looking at, this has worked fine, with the same flow, same steps etc. 

Now however Flow seems to be having a 'moment' and it rightly fails because it can't find the list specified in the flow.

 

I go and edit the flow and see there is the red box above the update item step - 'List does not exist. The page you selected contains a list that does not exist. It may have been deleted by another user." This is understandable as the list guid it is showing me is indeed not there.

So I select the correct Site Collection and the correct list and update the flow. The update works fine and flow seems happy with no red box.

 

I try running the flow again, it fails, I go back into the flow and edit it  - the previous 'not found' list guid is back in the List Name!!! Aarrrrggghhhh - Help!

 

Flow doesn't seem to be able to refresh - its like it's stored the old list guid and won't let go!

The List I am trying to select now is called the same as the previous list - I'm going to try a simple display name change on the list to see if that works. But any other ideas?

 

6 REPLIES 6
mmangiante
Helper V
Helper V

Hi @NickiGreene

 

stupid question: has anything changed related to the user signed in to the trigger respect to that in SharePoint?

 

 

--

Regards,

 

Marco Mangiante

Same user publishing\editing the workflow, same permissions which is O365 admin.

 

Only solution I have at the moment is recreation of the update steps  - although I have kept a copy of the 'broken' workflow so that I can try an suggestions people may have

NickiGreene
Advocate I
Advocate I

No solution found to this. I have resorted to recreating all the update steps in the Flow.

I am having the same problem in three diffferent flows which contain several list item updates. I didn't change anything (like the site url) before the list names corrupted, and it happens the same in both my dev and my test tenants. And it happens in both Chrome & Firefox. In ie, I can't even see my flows well enough to edit them. There is a large which space in the middle, and my list item updates are just missing. But that is a different problem.

Hi RKushner, Did all your dev and test Flows break all at the same time? Wonder if it can be account related like a password reset? Have you raised a service call with Microsoft - yours sounds like a more substainial problem with more evidence and they may be able to locate the source of the problem...

They have fixed it, but it would be nice to know what was the cause. Can we expect Flow to be more reliable going forward? Is it a good idea to use Flow for enterprise level production work? Is Flow in GA yet?

Helpful resources

Announcements
Power Automate News & Announcements

Power Automate News & Announcements

Keep up to date with current events and community announcements in the Power Automate community.

Community Calls Conversations

Community Calls Conversations

A great place where you can stay up to date with community calls and interact with the speakers.

Power Automate Community Blog

Power Automate Community Blog

Check out the latest Community Blog from the community!

Top Solution Authors
Users online (1,597)