cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Bart-qteam
Helper I
Helper I

Writing file to filesystem folder not working when period is added in filename

Hello everyone,

 

I have a flow setup that writes a file to a folder in my filesystem, but in some (looks like) random situations I get the following error: 


"The requested action could not be completed. Check your request parameters to make sure the path '\\<folder>\<folder>\<folder>/ED025711571465636.jpg' exists on your file system."

As you can see in the above error the slash forward is added at the end of the file path. It looks like the connector itself is doing this. What is strange though is that the connector adds this forward slash when the filename contains an actual period. But in most cases the filename does have a period and the file is written perfectly fine, because the connector does not add the slash forward in front of the file name.

 

I have tried many things, but came to the conclusion that I am running out of options. Maybe someone could help me out?

Kind Regards,

 

Bart van Tongeren

 

Create file action:

Schermafbeelding 2022-10-06 om 15.49.18.png

0 REPLIES 0

Helpful resources

Announcements
Power Automate News & Announcements

Power Automate News & Announcements

Keep up to date with current events and community announcements in the Power Automate community.

Power Automate Community Blog

Power Automate Community Blog

Check out the latest Community Blog from the community!

Top Solution Authors
Users online (5,464)