cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
kennyvaes
Frequent Visitor

"Object reference not set to an instance of an object." when connecting to CRM Online

I created a flow from a template (CRM Online to Yammer)

The flow fails on the first step "when a record is created" with the following messsage:

Body

{ "status": 400, "message": "Object reference not set to an instance of an object.", "source": "dynamicscrmonlineconnectionprovider-centralus.tip0.p.azurewebsites.net" }
 
Here is the link to the flow

https://flow.microsoft.com/manage/flows/dae4b1d5-0730-4a6d-a4e4-b42d944439d2/

 

It is connecting to one of our sandbox instances in CRM Online.

 

Any ideas?

 

Regards,

Kenny

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
v-yamao-msft
Community Support
Community Support

Hi Kenny,


I used this template to create the flow. The link of the template is:
https://flow.microsoft.com/en-us/galleries/public/templates/a89180a0263c11e68c9983fe68b0a47d/when-a-...

 

When a new opportunity was created, a message was posted to Yammer. Then I tried another flow to post a message to Yammer when a new account was created. This flow worked well. Here is a screenshot of my flow.

crm to yammer.PNG
 

How did you configure your parameters? Please try to create this flow again to see if it works for you now.

 

Best regards,
Mabel Mao

Community Support Team _ Mabel Mao
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

2 REPLIES 2
v-yamao-msft
Community Support
Community Support

Hi Kenny,


I used this template to create the flow. The link of the template is:
https://flow.microsoft.com/en-us/galleries/public/templates/a89180a0263c11e68c9983fe68b0a47d/when-a-...

 

When a new opportunity was created, a message was posted to Yammer. Then I tried another flow to post a message to Yammer when a new account was created. This flow worked well. Here is a screenshot of my flow.

crm to yammer.PNG
 

How did you configure your parameters? Please try to create this flow again to see if it works for you now.

 

Best regards,
Mabel Mao

Community Support Team _ Mabel Mao
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

Creating it from the template does seem to work. Strange 🙂

Thanks for the tip.

Helpful resources

Announcements
Power Platform Conf 2022 768x460.jpg

Join us for Microsoft Power Platform Conference

The first Microsoft-sponsored Power Platform Conference is coming in September. 100+ speakers, 150+ sessions, and what's new and next for Power Platform.

New Ideas Forum MPA.jpg

A new place to submit your Ideas for Power Automate

Announcing a new way to share your feedback with the Power Automate Team.

MPA Virtual Workshop Carousel 768x460.png

Register for a Free Workshop

Learn to digitize and optimize business processes and connect all your applications to share data in real time.

MPA Licensing.jpg

Ask your licensing questions at the Power Automate AMA!

Join Priya Kodukula and the licensing team, super users and MVPs to find answers to your questions on Power Automate licensing.

Users online (5,388)