cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
Kudo Kingpin
Kudo Kingpin

502 Bad Gateway - Invalid text value - create Item when transferring SP directory to another list

when reading a sharepoint libarary directory and transfering it to another SP list (create item) i get errors below

 

 

{
  "error": {
    "code"502,
    "source""msmanaged-na.azure-apim.net",
    "clientRequestId""cade216c-a616-4739-81e5-e4376c08ac48",
    "message""BadGateway",
    "innerError": {
      "status"502,
      "message""Invalid text value.\n\nA text field contains invalid data. Please check the value and try again.\r\nclientRequestId: cade216c-a616-4739-81e5-e4376c08ac48\r\nserviceRequestId: ab15549e-a0f6-5000-2e0e-e5334ae616ae",
      "source""xxxx/_api/SP.APIHubConnector.CreateListItem",
      "errors": [
        "-2130575336",
        "Microsoft.SharePoint.SPException"
      ]
    }
  }
}

 

for files of the following path and name structure

 

File Name: xxx template FYnnnn_ xxxx xxxx Oct FF v 1.4 [xxx - shared] 01 12 2017.xlsb

File Path: Documents/06_xxxxxxxxxx/xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxx xxxx/04. xxxxxx xxxxxxxxx/nnnn xxxxxx xx/xxx nnnn/[archive]/

 

 this is a surprise as the data are directly transfered from the sharepoint library list. Any idea why this is occuring and how to avoid? 

1 REPLY 1
Highlighted
Community Support
Community Support

Re: 502 Bad Gateway - Invalid text value - create Item when transferring SP directory to another lis

Hi @ErichH,

 

Could you please share a screenshot of your flow's configuration?

Do you want to transfer a SharePoint library directory to another SharePoint list?

Further, could you please show a bit more about the "Create item" action within your flow?

 

The error message told that there is a invalid value within your Text field. Please check if you have filled proper value within these fields of the "Create item" action of your flow. Please also check if the data type of dynamic content matches the data type of corresponding field within "Create item" action.

 

I could not reproduce your issue on my side currently, if you could provide more details about your scenario, we would provide a proper workaround for you.

 

Best regards,

Kris

 

Community Support Team _ Kris Dai
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

Helpful resources

Announcements
firstImage

Super User Program Update

Three Super User rank tiers have been launched!

firstImage

Power Platform 2020 release wave 2 plan

Features releasing from October 2020 through March 2021

firstImage

Join the new Power Virtual Agents Community!

We are excited to announce the launch of Power Virtual Agents Community. Check it out now!

firstImage

New & Improved Power Automate Community Cookbook

We've updated and improved the layout and uploading format of the Power Automate Cookbook!

thirdimage

Power Automate Community User Group Member Badge

Fill out a quick form to claim your user group badge now!

Users online (5,615)