cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
claudia
Helper III
Helper III

A manual flow which is turned on, is not available for use

Hello everybody,

 

I have a manual flow which is turned on. The name is Approval Request 3

 

If I want to trigger it, but SharePoint doesn't see it as turned on.

 

The flow was created by me.

 

Any idea would be highly appreciated.

Thank you

 

Please see the below screenshots:

 

Flow tab.JPGApproval flow is turned on_LI.jpg

 

 

7 REPLIES 7
v-zhos-msft
Solution Sage
Solution Sage

Hi @claudia ,

Could you please share a screenshot of your flow?

Did you use the 'For a selected item' trigger?

As the pic show, you want trigger the flow when you select a file in the Sharepoint library.

So I suggest you use the 'For a selected file' here.

Capture4.PNG

Capture5.PNG

Best Regards,

Community Support Team _ Zhongys

If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

 

 

 

Hi  @v-zhos-msft 

 

Yes, I used the trigger "For a selected item", but it is very strange that it is not working anymore.

Last week worked just fine.

Did something change?

 

Thank you

Run flow history.JPG

 

 

 

v-zhos-msft
Solution Sage
Solution Sage

Hi @claudia ,

I suggest you use the 'For a selected file' for a try.

In the pic you have provided, do you know the 'APPROVAL flow - Munual' is which flow?

Capture11.PNG

Best Regards,

Community Support Team _ Zhongys

If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

Hi @v-zhos-msft ,

 

The flow ('APPROVAL flow - Manual' ) is using "For a selected file" trigger, but with this I have some issues and I was not able to solve them.

 

When I used "For a selected item" it worked very nice and I was almost ready to present it to the team.

And now I have to start all over again.

Hi @claudia ,

Have you resolve the issue after rebuilding the flow?

If there is anything else we can do for you, please feel free to post in the forum.

Best Regards,

Community Support Team _ Zhongys

If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

Hi@v-zhos-msft ,

 

I have fixed the issue by copying the GUID in the list name.

 

Thank you

Claudia

Hi @claudia ,

I am glad to hear that your issue was successfully resolved.

Best Regards,

Community Support Team _ Zhongys

If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

Helpful resources

Announcements
Process Advisor

Introducing Process Advisor

Check out the new Process Advisor community forum board!

MPA User Group

Welcome to the User Group Public Preview

Check out new user group experience and if you are a leader please create your group

MBAS on Demand

Microsoft Business Applications Summit sessions

On-demand access to all the great content presented by the product teams and community members! #MSBizAppsSummit #CommunityRocks

MBAS Attendee Badge

Claim Your Badge & Digital Swag!

Check out how to claim yours today!

Users online (39,984)