cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Teaquell
New Member

Action 'Get_file_content_using_path' failed

I have a flow I have created via an MS Team Channel and I am getting the error when trying to test the flow - Action 'Get_file_content_using_path' failed. 

 

Essentially what I am trying to do is get an attachment from an MS Form I have created in this Teams channel using Power Automate and a SharePoint list. 

 

All the other data is coming through to the SharePoint list fine apart from the attachments. 

 

Any advice would be appreciated! 

 

1 REPLY 1
ManishJain
Solution Sage
Solution Sage

Hi @Teaquell ,

 

Please make sure the user which you are using in flow has access to the site from where you are pulling the file. This at times causes the issue which I have faced a lot.

 

Thanks

Helpful resources

Announcements
Power Platform Conf 2022 768x460.jpg

Join us for Microsoft Power Platform Conference

The first Microsoft-sponsored Power Platform Conference is coming in September. 100+ speakers, 150+ sessions, and what's new and next for Power Platform.

New Ideas Forum MPA.jpg

A new place to submit your Ideas for Power Automate

Announcing a new way to share your feedback with the Power Automate Team.

Carousel_PP_768x460_Wave2 (1).png

2022 Release Wave 2 Plan

Power Platform release plan for the 2022 release wave 2 describes all new features releasing from October 2022 through March 2023.

MPA Virtual Workshop Carousel 768x460.png

Register for a Free Workshop

Learn to digitize and optimize business processes and connect all your applications to share data in real time.

365 EduCon 768x460.png

Microsoft 365 EduCon

Join us for two optional days of workshops and a 3-day conference, you can choose from over 130 sessions in multiple tracks and 25 workshops.

Users online (5,114)