cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
AlexMar
New Member

All My Personal Flows does not work and it is not possible open any action

Hello Community,

 

I have the following error; all my flow are working last week, but now I can see only red exclamation point:

"error loading components" and no elements can be opened to modify or to create a new one.

 

Can someone help me? Thank you

 

 
 

 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

I tried to exit and re-entered from my account, I tried to use others web-browers, but nothing changed.

Finally, I tried to open "Flow APP" by my phone and, from that moment, my flows are working again.

View solution in original post

5 REPLIES 5
RobElliott
Super User
Super User

@AlexMar  Flow seems to be having a bad day: I am getting a lot of "Failed to fetch..." errors in actions and previously perfectly-working flows are doing some strange things.

Rob
Los Gallardos

v-bacao-msft
Community Support
Community Support

 

Hi @AlexMar ,

 

Please try to log out of the account and log back in to see if a similar error still exists.

In addition, you could try to use other browsers to create a Flow.

 

Best Regards,

Community Support Team _ Barry
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.
v-bacao-msft
Community Support
Community Support

 

Hi @AlexMar ,

 

Please check this message, it seems that it is a known issue.

https://preview.flow.microsoft.com/en-us/support/

We are still working to resolve the primary issue.

 

Best Regards,

Community Support Team _ Barry
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

I tried to exit and re-entered from my account, I tried to use others web-browers, but nothing changed.

Finally, I tried to open "Flow APP" by my phone and, from that moment, my flows are working again.

View solution in original post

webdev_online
Frequent Visitor

Hi,

My flows are also inaccessible, It seems difficult almost impossible to create or edits flow in the browser. It opens on the mobile view without errors.

But for proper development it should work in the browser. I at least have 3 three days a week were MS flow is inaccessible for editing. Gives "error loading components" message just like yours.

@v-bacao-msft, Why is this a repetitive error, seen it across so many posts and for so many months? 

Helpful resources

Announcements
March Update

Join Stephen Siciliano and the Power Automate team at MBAS

Make sure you are registered #MSBizAppsSummit #CommunityRocks

MPA User Group

Welcome to the User Group Public Preview

Check out new user group experience and if you are a leader please create your group

MBAS Carousel

Sign up for our May 4th event!

May the fourth be with you, join us online!

MSFTBizAppsLaunchEvent

Experience what’s next for Power Virtual Agents

See the latest Power Automate innovations, updates, and demos from the Microsoft Business Applications Launch Event.

Users online (59,041)