cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
New Member

Approval in Teams doesnt work

Good day!

 

I try to sent an approval to a special Team by using adaptive cards. But it doesnt work i always get the following error:

 
{
"error": {
"code": "MissingOrInvalidBotAdaptiveCardRequest",
"message": "Die angegebene Anforderung für eine adaptive Teams-Flowbotkarte fehlt oder ist ungültig. Nachverfolgungs-ID: 76d8db3f-d218-4314-b9c0-bd01dac7142a"
}
}

 

Im using the following connectors:

Anmerkung 2019-11-12 085249.png

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted
Responsive Resident
Responsive Resident

Re: Approval in Teams doesnt work

Hi @benniwoessner1, There is a problem with your schema. Reference / build in the below site and then copy into your action. This will solve your issue. https://adaptivecards.io/designer/

View solution in original post

2 REPLIES 2
Highlighted
Responsive Resident
Responsive Resident

Re: Approval in Teams doesnt work

Hi @benniwoessner1, There is a problem with your schema. Reference / build in the below site and then copy into your action. This will solve your issue. https://adaptivecards.io/designer/

View solution in original post

Highlighted
New Member

Re: Approval in Teams doesnt work

 I Dont get it 😄 what do i have to do?

Helpful resources

Announcements
firstImage

Super User Program Update

Three Super User rank tiers have been launched!

firstImage

Power Platform 2020 release wave 2 plan

Features releasing from October 2020 through March 2021

firstImage

Join the new Power Virtual Agents Community!

We are excited to announce the launch of Power Virtual Agents Community. Check it out now!

firstImage

New & Improved Power Automate Community Cookbook

We've updated and improved the layout and uploading format of the Power Automate Cookbook!

thirdimage

Power Automate Community User Group Member Badge

Fill out a quick form to claim your user group badge now!

Users online (11,513)