cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
Advocate I
Advocate I

Azure Creat User - Password Fail using @, Error Property passwordProfile.password is invalid

For some reason out of nowhere my MS Flow is no longer working.

 

Error: Action 'Create_user' failed

Error Details : Property passwordProfile.password is invalid.

 

Password using for test: Test@201906

This has been working for the last two months.

For some reason the '@' symbol is causing it to fail.

I can manually add a user and use this password without any issues.
MS Flow also doesn't fail if I replace the @ with anything else.  Unfortunately, I need to use the @.

Anyone know why Microsoft is no longer accepting @ for passwords in MS Flow?

 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted
Advocate I
Advocate I

Re: Azure Creat User - Password Fail using @, Error Property passwordProfile.password is invalid

Ok, now this is odd.  For some reason after my 10th test it is now working.  #stress
Thank-you again for verifying on your side.

works1.jpg

 

View solution in original post

3 REPLIES 3
Highlighted
Community Support
Community Support

Re: Azure Creat User - Password Fail using @, Error Property passwordProfile.password is invalid

Hi @hlazier ,

 

Could you show me a screen shot of the flow run details?

 

I have just tried with Create user action with @ included in the password. However, it just runs successfully.

 

The issue you mentioned could not be reproduced.

 

Please check the run details as below:

1.PNG

 

Best regards,

Mabel

 

Community Support Team _ Mabel Mao
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.
Highlighted
Advocate I
Advocate I

Re: Azure Creat User - Password Fail using @, Error Property passwordProfile.password is invalid

Thank-you for testing this on your side.  I just tested this again this morning and received the same error message. 
Screenshots are below.  

Help1.jpg

 

 

Headers:

request-id

7f541003-XXXX

client-request-id

7f541003-XXXXX

x-ms-ags-diagnostic

{"ServerInfo":{"DataCenter":"North Central US","Slice":"SliceC","Ring":"1","ScaleUnit":"000","RoleInstance":"AGSFE_IN_26","ADSiteName":"NCU"}}

Duration

55.0925

Strict-Transport-Security

max-age=31536000

Timing-Allow-Origin

*

x-ms-apihub-cached-response

false

Cache-Control

private

Date

Thu, 06 Jun 2019 14:24:01 GMT

Content-Length

372

Content-Type

application/json

 

Body:

{

  "error": {

    "code": "Request_BadRequest",

    "message": "Property passwordProfile.password is invalid.",

    "innerError": {

      "request-id": "7f541003-XXXX",

      "date": "2019-06-06T14:24:01"

    },

    "details": [

      {

        "target": "passwordProfile.password",

        "code": "GenericError"

      }

    ]

  }

}

 

Highlighted
Advocate I
Advocate I

Re: Azure Creat User - Password Fail using @, Error Property passwordProfile.password is invalid

Ok, now this is odd.  For some reason after my 10th test it is now working.  #stress
Thank-you again for verifying on your side.

works1.jpg

 

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
firstImage

Now Live: Power Virtual Agents Community!

We are excited to announce the launch of Power Virtual Agents Community. Check it out now!

firstImage

New & Improved Power Automate Community Cookbook

We've updated and improved the layout and uploading format of the Power Automate Cookbook!

thirdimage

Power Automate Community User Group Member Badge

Fill out a quick form to claim your user group badge now!

Users online (6,863)