cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Microsoft
Microsoft

[CoE Starter Kit] Admin|Sync Template flow fails

Hi team
 
The flow "Admin | Sync Template" in the CoE starter kit is failing at the Upsert action with a status of 404 and error message as "admin_Environment With Id = <my_env_id> Does Not Exist."
 
The environment this Flow cannot find is indeed present, and is the environment in which the CoE solution was installed.
 
In effect, of the total # of environments in my tenant, the flow works for 2 and fails for 3.

Any tips?
1 REPLY 1
Community Support
Community Support

Hi @Hitendra ,

 

It seems that someone has provided a workaround for a similar issue.

Please check this thread and see if it helps:

CoE Starter Kit - Admin | Sync Template Flow

Hope it helps.

 

Best Regards,

Community Support Team _ Barry
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

Helpful resources

Announcements
PP Bootcamp Carousel

Global Power Platform Bootcamp

Dive into the Power Platform stack with hands-on sessions and labs, virtually delivered to you by experts and community leaders.

secondImage

Power Platform Community Conference On Demand

Watch Nick Doelman's session from the 2020 Power Platform Community Conference on demand!

MPA Community Blog

Power Automate Community Blog

Check out the community blog page where you can find valuable learning material from community and product team members!

Users online (11,093)