cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Microsoft
Microsoft

[CoE Starter Kit] Admin|Sync Template flow fails

Hi team
 
The flow "Admin | Sync Template" in the CoE starter kit is failing at the Upsert action with a status of 404 and error message as "admin_Environment With Id = <my_env_id> Does Not Exist."
 
The environment this Flow cannot find is indeed present, and is the environment in which the CoE solution was installed.
 
In effect, of the total # of environments in my tenant, the flow works for 2 and fails for 3.

Any tips?
1 REPLY 1
Highlighted
Community Support
Community Support

Re: [CoE Starter Kit] Admin|Sync Template flow fails

Hi @Hitendra ,

 

It seems that someone has provided a workaround for a similar issue.

Please check this thread and see if it helps:

CoE Starter Kit - Admin | Sync Template Flow

Hope it helps.

 

Best Regards,

Community Support Team _ Barry
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

Helpful resources

Announcements
firstImage

New Ranks and Rank Icons released on April 21!

The time has come: We are finally able to share more details on the brand-new ranks coming to the Power Automate Community!

firstImage

Now Live: Power Virtual Agents Community!

We are excited to announce the launch of Power Virtual Agents Community. Check it out now!

firstImage

New & Improved Power Automate Community Cookbook

We've updated and improved the layout and uploading format of the Power Automate Cookbook!

thirdimage

Power Automate Community User Group Member Badge

Fill out a quick form to claim your user group badge now!

sixthImage

Community Summit North America

The top training and networking event across the globe for Microsoft Business Applications

Users online (5,383)