cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
saivenkat
New Member

Content not shown due to security configuration

I’m returning a value from a SQL Stored Procedure, when I try to store the value I get this message: “Content not shown due to security configuration.”  I found this article on how to enable,

https://docs.microsoft.com/en-us/power-platform/admin/enable-embedded-flow-in-your-organization

Can anyone suggest if this is a correct approach?

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Brad_Groux
Community Champion
Community Champion

The error you've referenced could be from environment specific security settings and configurations, or application and/or connector specific security settings and configurations.

If you could provide an expanded screenshot of your Flow and steps, your Flow run history, and of any detailed error messages you're receiving we could likely better assist you. Also, for the best results, you may want to review How to write a good forum post

If this reply has answered your question or solved your issue, please mark this question as answered. Answered questions helps users in the future who may have the same issue or question quickly find a resolution via search. If you liked my response, please consider giving it a thumbs up. THANKS!

View solution in original post

2 REPLIES 2
Brad_Groux
Community Champion
Community Champion

The error you've referenced could be from environment specific security settings and configurations, or application and/or connector specific security settings and configurations.

If you could provide an expanded screenshot of your Flow and steps, your Flow run history, and of any detailed error messages you're receiving we could likely better assist you. Also, for the best results, you may want to review How to write a good forum post

If this reply has answered your question or solved your issue, please mark this question as answered. Answered questions helps users in the future who may have the same issue or question quickly find a resolution via search. If you liked my response, please consider giving it a thumbs up. THANKS!

View solution in original post

v-litu-msft
Community Support
Community Support

Hi @saivenkat ,

 

Could you share the screenshot of your Flow configuration, please?

 

Best Regards,
Community Support Team _ Lin Tu
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

Helpful resources

Announcements
UG GA Amplification 768x460.png

Launching new user group features

Learn how to create your own user groups today!

Community Connections 768x460.jpg

Community & How To Videos

Check out the new Power Platform Community Connections gallery!

M365 768x460.jpg

Microsoft 365 Collaboration Conference | December 7–9, 2021

Join us, in-person, December 7–9 in Las Vegas, for the largest gathering of the Microsoft community in the world.

Users online (1,086)