cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
kingslowpoke
Level: Powered On

Dynamic content (lookup) returns empty

Hi,

 

I am trying to do a flow where folder is generated under existing folder when flow is run.

But my dynamic content returns empty. I guess is that it has something to do with being a lookup field, but I have no idea how to "turn it to string"

 

Question.JPG

 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted
Community Support Team
Community Support Team

Re: Dynamic content (lookup) returns empty

Hi @kingslowpoke ,

 

Please add a Compose before the "Create new folder" action to save the Primary contact, and run the flow to check if the output in the Compose action is null. 

Or please check from the "Get record" action t see if the output of the Primary contact is null.

 

Best regards,

Alice       

 

Community Support Team _ Alice Zhang
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

4 REPLIES 4
Highlighted
Community Support Team
Community Support Team

Re: Dynamic content (lookup) returns empty

Hi @kingslowpoke ,

 

Please add a Compose before the "Create new folder" action to save the Primary contact, and run the flow to check if the output in the Compose action is null. 

Or please check from the "Get record" action t see if the output of the Primary contact is null.

 

Best regards,

Alice       

 

Community Support Team _ Alice Zhang
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

kingslowpoke
Level: Powered On

Re: Dynamic content (Customer-type) returns empty

Hi, 

 

I tried compose and get record without success. Get records shows the entity as GUID, so it is not Null.

I was mistaken, the primary contact is entity type Customer instead of lookup. Lookup values work as they should. But it still turns up empty.


Super User
Super User

Re: Dynamic content (Customer-type) returns empty

Hey @kingslowpoke 

 

 

Could you please share some screenshots on how your Flow is set up.

 

Kind regards

 

Tom





Did I answer your question? Mark my post as a solution!

Proud to be a Flownaut!





Community Support Team
Community Support Team

Re: Dynamic content (Customer-type) returns empty

Hi @kingslowpoke ,

 

Could you please take a try to use the output from the compose?

 

Best regards,

Alice       

 

Community Support Team _ Alice Zhang
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

Helpful resources

Announcements
firstImage

New & Improved Power Automate Community Cookbook

We've updated and improved the layout and uploading format of the Power Automate Cookbook!

thirdimage

Power Automate Community User Group Member Badge

Fill out a quick form to claim your user group badge now!

firstImage

Incoming: New and improved badges!

We've given our badges an overhaul and also added some brand new ones!

fifthimage

Microsoft Learn

Learn how to build the business apps that you need.

sixthImage

Power Platform World Tour

Find out where you can attend!

seventhimage

Webinars & Video Gallery

Watch & learn from the Power Automate Community Video Gallery!

Top Kudoed Authors (Last 30 Days)
Users online (4,109)