cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
JoeO
Helper II
Helper II

Error reading string. Unexpected token: StartArray

I'm facing an interesting issue. I have a custom connector that just stoped working for no reason or logic. It worked perfectly fine up until today. In fact, even now, the Test of the operation is sucessfull, but it failes when its part of a flow

 

Test is SuccessfulTest is SuccessfulIdentical config in a new flowIdentical config in a new flowFailedFailed

2 REPLIES 2
v-yuazh-msft
Community Support
Community Support

Hi @ JoeO,

 

Do you have problem run the flow with the comtom connector taht you mentioned?

The connector work fine when you make a test on it and the connector would run failed when you run the the flow?

 

The error massage told that unable to process the expression in the input field of the "Get Liv User" action

Have you fill in the same value in the connector in the flow and the test?

Please check if you have fill in the correct value in the connector in the flow.

 

Please let me know if your issue is solved.

 

Regards,
Alice Zhang

Hi Alice,

 

You are correct, its sucessful when running a test, but failes when its a flow. The value is identical (see original screenshot), i've retyped it a millions times.

Helpful resources

Announcements
UG GA Amplification 768x460.png

Launching new user group features

Learn how to create your own user groups today!

Community Connections 768x460.jpg

Community & How To Videos

Check out the new Power Platform Community Connections gallery!

M365 768x460.jpg

Microsoft 365 Collaboration Conference | December 7–9, 2021

Join us, in-person, December 7–9 in Las Vegas, for the largest gathering of the Microsoft community in the world.

Users online (1,468)