cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
MattTaylor
Advocate I
Advocate I

Flow only runs after being turned off and on

I wonder if anyone can help: 

 

I have a flow which is supposed to trigger on creation of a Dynamics 365 record and send an SMS using Twilio. It works when in test mode and it also works if I turn the Flow off and then on again (typical IT eh) but I need it to run immediately to be any use.

 

I noticed someone else had the same issue and wondered if there is a known issue.

 

Kind regards,


Matt

2 REPLIES 2
Matt_Taylor
Frequent Visitor

I see this on the side bar

 

triggererror.png

v-yamao-msft
Community Support
Community Support

Hi @MattTaylor ,

 

Are you still having the issue?

 

Please share a screenshot of your flow?

 

A URL of the flow would be helpful.

 

By the way, which Flow Plan are you using?

 

Best regards,

Mabel

 

Community Support Team _ Mabel Mao
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

Helpful resources

Announcements
MPA User Group

Welcome to the User Group Public Preview

Check out new user group experience and if you are a leader please create your group

MBAS on Demand

Microsoft Business Applications Summit sessions

On-demand access to all the great content presented by the product teams and community members! #MSBizAppsSummit #CommunityRocks

MBAS Attendee Badge

Claim Your Badge & Digital Swag!

Check out how to claim yours today!

secondImage

Are Your Ready?

Test your skills now with the Cloud Skill Challenge.

Top Solution Authors
Users online (70,582)