cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Eric08
Regular Visitor

Flow "Succeeded" but Really Didn't

Hi all,

 

I'm having some trouble with multiple flows all running into the same problem, and I'm not sure why it's occurring. For each flow, I have it automated to run at a certain time where it finds the file using the file's name and copies the file to multiple SharePoint sites. When I ran the flow the first time (right after creating it), it ran as I wanted it to. After the next trials, it runs in a few milliseconds and says "succeeded", but the flow doesn't do any of the actions I ask it to do. Is this a common occurrence with an easy fix?

 

Thank you in advance for the help!

 

Capture.PNG

1 REPLY 1
ScottShearer
Super User
Super User

@Eric08 

First, are you running the Flows with new files each time or re-running a previous run?

Can you please post a screen shot of a successful run as well as a screen shot of a run where you did not get the anticipated results?  Also, a screen shot of the Flow in edit mode would also be helpful.  All of this will assist anyone who would like to assist.

 

 

 

 

If I have answered your question, please mark your post as Solved.
If you like my response, please give it a Thumbs Up.

Scott

Helpful resources

Announcements
Power Platform Conf 2022 768x460.jpg

Join us for Microsoft Power Platform Conference

The first Microsoft-sponsored Power Platform Conference is coming in September. 100+ speakers, 150+ sessions, and what's new and next for Power Platform.

New Ideas Forum MPA.jpg

A new place to submit your Ideas for Power Automate

Announcing a new way to share your feedback with the Power Automate Team.

MPA Virtual Workshop Carousel 768x460.png

Register for a Free Workshop

Learn to digitize and optimize business processes and connect all your applications to share data in real time.

Super User 2 - 2022 Congratulations 768x460.png

Welcome Super Users

The Super User program for 2022- Season 2 has kicked off!

Users online (2,672)