cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
mk-
New Member

Flow seems to keep running but action is done

Hello,

I'm trying out using HTTP Webhook through Power Automate.

I created a very simple flow with a manual trigger. There is 1 action of HTTP Webhook (POST) - I'm using this to send a message to a Teams channel. It looks like this if it helps:

mk_1-1635881987806.png

 

I tested it and it has worked - I can see the message in Teams channel. But it looks like the flow is not stopping. I don't see a "Succeeded" status like I usually would for a successful run of a flow. Instead I see this: 

mk_0-1635881785940.png

Is there a reason for this? Any solution besides deleting the flow?

 

Thanks,

mk-

2 REPLIES 2
abm
Super User
Super User

Hi @mk- 

 

What happens if you run the flow again? I would say leave the first process as it is for few hours and monitor the second run.

 

Thanks



Did I answer your question? Mark my post as a solution!

If you liked my response, please consider giving it a thumbs up


Proud to be a Flownaut!

Learn more from my blog
Power Automate Video Tutorials
mk-
New Member

Hi @abm 

If I run the flow again, it does the same thing. Also the first process still has the status "Test running"

mk_1-1635954062243.png

 

When I test the flow it shows the in progress symbol for the action and it doesn't move to the green checkmark.

mk_0-1635954030029.png

 

Thanks,

mk-

Helpful resources

Announcements
Community Connections 768x460.jpg

Community & How To Videos

Check out the new Power Platform Community Connections gallery!

User Group Leader Meeting January 768x460.png

Calling all User Group Leaders!

Don't miss the User Group Leader meetings on January, 24th & 25th, 2022.

Users online (2,777)