cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
jeff_mcg
New Member

Flow test not working with email outside of organization

Hello! I am receiving the following error msg during test:  'InvalidApprovalCreateRequestAssignedToNoValidUsers'. Error Message: 'Required field 'assignedTo' contained no valid users in the organization'.

 

My goal is to use an approval process with Power Automate/Sharepoint via shared List to clients outside of our organization.

 

Thanks!

Jeff_mcg

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Pstork1
Dual Super User III
Dual Super User III

Unfortunately the approval action only works with users who are inside the organization.  For working with external users I would suggest using Send Email with Options.



-------------------------------------------------------------------------
If I have answered your question, please mark your post as Solved.
If you like my response, please give it a Thumbs Up.

View solution in original post

1 REPLY 1
Pstork1
Dual Super User III
Dual Super User III

Unfortunately the approval action only works with users who are inside the organization.  For working with external users I would suggest using Send Email with Options.



-------------------------------------------------------------------------
If I have answered your question, please mark your post as Solved.
If you like my response, please give it a Thumbs Up.

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
Process Advisor

Introducing Process Advisor

Check out the new Process Advisor community forum board!

MPA User Group

Welcome to the User Group Public Preview

Check out new user group experience and if you are a leader please create your group

MBAS on Demand

Microsoft Business Applications Summit sessions

On-demand access to all the great content presented by the product teams and community members! #MSBizAppsSummit #CommunityRocks

Users online (19,813)