cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
OvyOne
Helper I
Helper I

How to configure the Modify Run-Only users action item in the flow

Hi all,

 

I posted this question on a different thred Re: how to config the Modify run-Only users action item in the flow but I didn't get any answers so I'm reposting it here.

I'm having a problem when using the Modify Run-Only Users action in my Flows. I can add Run-Only users to other manually triggered flows, however I cannot remove Run-Only users. I am using the same Object User Id when configuring the action for add or remove and User Type is set to User. I am getting the following error when trying to remove an existing Run-Only user from another Flow: 

{
  "error": {
    "code": "AzureResourceManagerRequestFailed",
    "message": "Request to Azure Resource Manager failed with error: '{\"Code\":\"NotFound\",\"Message\":\"Cannot find connection acl with name users.\",\"Target\":null,\"Details\":[{\"Message\":\"Cannot find connection acl with name users.\"},{\"Code\":\"NotFound\"},{\"ErrorEntity\":{\"ExtendedCode\":\"14010\",\"MessageTemplate\":\"Cannot find connection acl with name {0}.\",\"Parameters\":[\"users\"],\"Code\":\"NotFound\",\"Message\":\"Cannot find connection acl with name users.\"}}],\"Innererror\":null}'."
  }
}

Any help would be greatly appreciated.

 

Thanks,

Ovi.

8 REPLIES 8
v-yuazh-msft
Community Support
Community Support

Hi @OvyOne,

 

Could you please share a screenshot of the configuration of your flow to add and to remove Run-Only users?

 

Please share more details so we would try to provide a proper workaround for you.

 

Best regards,

Alice

Hello @v-yuazh-msft,

 

Thank you for your follow up. Please see the details below. 

 

I do have two flows and both are manually triggered flows. One flow is controlling the Run-Only users for the other flow.

Flow 1: Send me an email notification (manually triggered)

Flow 2: Modify Run-Only users (manually tiggered)

Here are the details for the second flow called Modify Run-Only users.

Modify Run-Only Users - Delete Run-Only User.jpg

In the flow above the last action fails (the second action Get user profile (V2) is succesfull). 

This is the error message (screenshot + actual error message):

Modify Run-Only Users - Error message.jpg

{
  "error": {
    "code": "AzureResourceManagerRequestFailed",
    "message": "Request to Azure Resource Manager failed with error: '{\"Code\":\"NotFound\",\"Message\":\"Cannot find connection acl with name users.\",\"Target\":null,\"Details\":[{\"Message\":\"Cannot find connection acl with name users.\"},{\"Code\":\"NotFound\"},{\"ErrorEntity\":{\"ExtendedCode\":\"14010\",\"MessageTemplate\":\"Cannot find connection acl with name {0}.\",\"Parameters\":[\"users\"],\"Code\":\"NotFound\",\"Message\":\"Cannot find connection acl with name users.\"}}],\"Innererror\":null}'."
  }
}

I tried this in two different tenants and I'm getting the same error.

As I mentioned before the Modify Run-Only Users action is successfull when I'm adding the Run-Only user. See screenshot below:

Modify Run-Only Users - Add Run-Only User.jpg

Any insights would be greatly appreciated.

 

Thanks,

Ovi.

Hello @v-yuazh-msft,

 

Do you have any updates on this issue? Were you able to re-produce the issue on your end? 

Any insights would be greatly appreciated.

 

Thanks,

Ovi.

Hello @v-yuazh-msft,

Do you require any other information for the problem described before? I was just wondering if this is a known bug with the Flow Management connector when trying to remove Run-Only users for a manually triggered flow.
Any insights would be greatly appreciated.

Regards,
Ovi.

This issue is still not resolved... I have the same issue!

Ohshimatakanori
Regular Visitor

This is still not fixed...

takanee
Regular Visitor

I found a solution.

  • Add the User you want to remove to Owner by "Modify Flow Owners", then remove the Owner.

The Run Only User is escalated by "Modify Flow Owners" so that you can remove the user.

ALP1
Responsive Resident
Responsive Resident

Wow... I had the same problem with this connector. I searched the web all day about it and couldn't find anything.

 

And voila, you found the answer @takanee It seems that this action is buggy after all, but it's okay...It works with "Modify Flow Owners"

 

Thank you so much

Helpful resources

Announcements
UG GA Amplification 768x460.png

Launching new user group features

Learn how to create your own user groups today!

Community Connections 768x460.jpg

Community & How To Videos

Check out the new Power Platform Community Connections gallery!

M365 768x460.jpg

Microsoft 365 Collaboration Conference | December 7–9, 2021

Join us, in-person, December 7–9 in Las Vegas, for the largest gathering of the Microsoft community in the world.

Users online (3,081)