cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
jaideepAdobe
Regular Visitor

I am using Github trigger in my flow and its failing with the following error:

{"method":"get","path":"/trigger/issueOpened","host":{"api":{"runtimeUrl":"https://flow-apim-msmanaged-na-eastus2-01.azure-apim.net/apim/github"},"connection":{"name":"/provid..."}}

 

- Tried to recreate the github connection

- This was working till December 2019

2 ACCEPTED SOLUTIONS

Accepted Solutions
v-bacao-msft
Community Support
Community Support

 

Hi @jaideepAdobe ,

 

Please check this similar thread and see if it helps:

MS-flow-not-able-to-connect-to-github

 

Best Regards,

Community Support Team _ Barry
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

Brad_Groux
Community Champion
Community Champion

Power Automate requires connectors that connect to 3rd party services, and periodically there are issues with the connectivity between the Flow and those services. 

It is also good practice to insure that your Flow Connectors are working and connected on a regular basis, especially after account-related changes, such as email address or password changes.

You can verify the connectors under Data > Connections within the Power Automate menu. The fastest way to verify connectivity is to simply delete the connection and re-add it as needed.

Connections.png

 

Verify.png

👨🏻‍💻 If this reply answers your question or solves your issue, please ACCEPT AS SOLUTION ☑️. If you find this reply helpful, please consider giving it a LIKE 👍.

View solution in original post

2 REPLIES 2
v-bacao-msft
Community Support
Community Support

 

Hi @jaideepAdobe ,

 

Please check this similar thread and see if it helps:

MS-flow-not-able-to-connect-to-github

 

Best Regards,

Community Support Team _ Barry
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.
Brad_Groux
Community Champion
Community Champion

Power Automate requires connectors that connect to 3rd party services, and periodically there are issues with the connectivity between the Flow and those services. 

It is also good practice to insure that your Flow Connectors are working and connected on a regular basis, especially after account-related changes, such as email address or password changes.

You can verify the connectors under Data > Connections within the Power Automate menu. The fastest way to verify connectivity is to simply delete the connection and re-add it as needed.

Connections.png

 

Verify.png

👨🏻‍💻 If this reply answers your question or solves your issue, please ACCEPT AS SOLUTION ☑️. If you find this reply helpful, please consider giving it a LIKE 👍.

Helpful resources

Announcements
Power Automate News & Announcements

Power Automate News & Announcements

Keep up to date with current events and community announcements in the Power Automate community.

Community Calls Conversations

Community Calls Conversations

A great place where you can stay up to date with community calls and interact with the speakers.

Power Automate Community Blog

Power Automate Community Blog

Check out the latest Community Blog from the community!

Users online (3,982)