cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Anonymous
Not applicable

Microsoft Flow suddenly failed

Hi, My flow is working fine before. But today suddenly it failed when i'm not touching anything. Can you advice why. This is the flow: Forms -> Flow -> SharePoint List

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions


@Anonymous wrote:

Hi, I have checked the error message when I did run testing, it shows error at Start an approval under Assigned To field '

Error code: ‘InvalidApprovalSubscribeRequestAssignedToMissing’.'

 

Therefore, I check the approver name that I put under my created list in sharepoint. I just replace the email value with the same value and then it works. It is weird but it solved the issue. 


We are unable to assist you without more information regarding your Flow. If you could provide an expanded screenshot of your Flow and steps, your Flow run history, and of any detailed error messages you're receiving we could likely better assist you. Also, for the best results, you may want to review How to write a good forum post.

👨🏻‍💻 If this reply answers your question or solves your issue, please ACCEPT AS SOLUTION ☑️. If you find this reply helpful, please consider giving it a LIKE 👍.

View solution in original post

4 REPLIES 4
Anonymous
Not applicable

issueflow.png

 

Hi @Anonymous 

 

Can you post a screenshot of the flow? Can you check if the flow trigger has any issues? Also, it will be great if you can post a screenshot of the error details from the flow run history. That way we will be better able to identify the issue. 

 

Hope this Helps!

 

If this reply has answered your question or solved your issue, please mark this question as answered. Answered questions helps users in the future who may have the same issue or question quickly find a resolution via search. If you liked my response, please consider giving it a thumbs up. THANKS!

Anonymous
Not applicable

Hi, I have checked the error message when I did run testing, it shows error at Start an approval under Assigned To field '

Error code: ‘InvalidApprovalSubscribeRequestAssignedToMissing’.'

 

Therefore, I check the approver name that I put under my created list in sharepoint. I just replace the email value with the same value and then it works. It is weird but it solved the issue. 


@Anonymous wrote:

Hi, I have checked the error message when I did run testing, it shows error at Start an approval under Assigned To field '

Error code: ‘InvalidApprovalSubscribeRequestAssignedToMissing’.'

 

Therefore, I check the approver name that I put under my created list in sharepoint. I just replace the email value with the same value and then it works. It is weird but it solved the issue. 


We are unable to assist you without more information regarding your Flow. If you could provide an expanded screenshot of your Flow and steps, your Flow run history, and of any detailed error messages you're receiving we could likely better assist you. Also, for the best results, you may want to review How to write a good forum post.

👨🏻‍💻 If this reply answers your question or solves your issue, please ACCEPT AS SOLUTION ☑️. If you find this reply helpful, please consider giving it a LIKE 👍.

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
MPA_User Group Leader_768x460.jpg

Manage your user group events

Check out the News & Announcements to learn more.

V3_PVA CAmpaign Carousel.png

Community Challenge - Giveaways!

Participate in the Power Virtual Agents Community Challenge

Carousel 2021 Release Wave 2 Plan 768x460.jpg

2021 Release Wave 2 Plan

Power Platform release plan for the 2021 release wave 2 describes all new features releasing from October 2021 through March 2022.

R2 (Green) 768 x 460px.png

Microsoft Dynamics 365 & Power Platform User Professionals

DynamicsCon is a FREE, 4 half-day virtual learning experience for 11,000+ Microsoft Business Application users and professionals.

Users online (1,577)