cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
gtonysam
Level: Powered On

Microsoft flow is failing

My flow is working well if i chose a db which is prepopulated.

But it is failing on choosing the cutom value db.

 

Error:

 

Status code
400
Headers
{ "Pragma": "no-cache", "x-ms-request-id": "74fda9e7-7fa9-4ef9-abb2-56cbf1bfb79f", "Timing-Allow-Origin": "*", "Cache-Control": "no-cache", "Date": "Wed, 20 Sep 2017 06:44:20 GMT", "X-AspNet-Version": "4.0.30319", "X-Powered-By": "ASP.NET", "Content-Length": "292", "Content-Type": "application/json; charset=utf-8", "Expires": "-1" }
Body
{ "status": 400, "message": "Invalid Mashup Expression using supplied values.\r\n inner exception: The key didn't match any rows in the table.\r\nclientRequestId: 74fda9e7-7fa9-4ef9-abb2-56cbf1bfb79f", "source": "sqlconnectionprovider-eastasia.hk1-ase-001.p.azurewebsites.net" }
4 REPLIES 4
Community Support Team
Community Support Team

Re: Microsoft flow is failing

Hi @gtonysam,

 

What is the connector? CDS or SQL? Please share the detailed configuration of your flow. Also, on which step that the error occur?

 

Regards,

Mona

Community Support Team _ Mona Li
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.
gtonysam
Level: Powered On

Re: Microsoft flow is failing

I am using SQL. The error is not all the tables of my db are getting reflected in the flow

Below contains list sql tables and the flow doesnot reflecting these tables.

 

.1.JPGflow.JPG

AndyGill
Level: Powered On

Re: Microsoft flow is failing

I've got the exact same issue here. The table I require isnt showing up, but I can type the name and it'll pull throught the headers. 

 

Flow fails with the same error message.

 

Anyone have an idea why all the tables aren't pulling through?

antidiminutive
Level: Powered On

Re: Microsoft flow is failing

Same issues here. The table list doesn't fully populate and when I type in the table name manually, it shows "The key didn't match any rows in the table" Any ideas of what's causing this issue and how to fix it?

Helpful resources

Announcements
thirdimage

Power Automate Community User Group Member Badge

Fill out a quick form to claim your user group badge now!

firstImage

Incoming: New and improved badges!

We've given our badges an overhaul and also added some brand new ones!

fifthimage

Microsoft Learn

Learn how to build the business apps that you need.

sixthImage

Power Platform World Tour

Find out where you can attend!

seventhimage

Webinars & Video Gallery

Watch & learn from the Power Automate Community Video Gallery!

Users Online
Currently online: 195 members 5,196 guests
Please welcome our newest community members: