cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
hubertlam
Advocate II
Advocate II

New RSS Feed trigger failing with 404 error on a WordPress 5.2 site

Hi all

 

I operate two sites, one for school and one for church.

 

The school site is https://normanhurstboys.nsw.edu.au with feed URL https://normanhurstboys.nsw.edu.au/feed (which is accessible from the browser).

 

The church site is https://cabc-wr.org, with feed URL https://cabc-wr.org/feed

 

Two weeks ago I created a Flow to auto-email staff of whenever a new RSS feed item appeared (e.g. new post). However, last week it's been failing badly with a "404" error in not being able to resolve.

 

Everything else seems to be OK, except the school site is WordPress 5.2 and the church site is WordPress 5.1. I switched my Flow's RSS feed URL to the church one and it worked as expected!

 

Does anyone else who uses WP5.2 also experience this? 

 

Annotation 2019-05-09 185203.png

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
v-zhos-msft
Solution Sage
Solution Sage

Hi @hubertlam ,

As the error message said, 'The remote name could not be resolved'.

I am afraid that there is something wrong with the feed you are using.

You can take more try with different WordPress 5.2 sites to check whether it is the cause of  WordPress 5.2.

Best Regards,

Community Support Team _ Zhongys

If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

 

View solution in original post

3 REPLIES 3
v-zhos-msft
Solution Sage
Solution Sage

Hi @hubertlam ,

As the error message said, 'The remote name could not be resolved'.

I am afraid that there is something wrong with the feed you are using.

You can take more try with different WordPress 5.2 sites to check whether it is the cause of  WordPress 5.2.

Best Regards,

Community Support Team _ Zhongys

If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

 

For some funny reason it worked magically again. Thanks.

Hi @hubertlam ,

I am glad to hear that your issue was successfully resolved.

If there is anything else we can do for you, please feel free to post in the forum.

Best Regards,

Community Support Team _ Zhongys

If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

Helpful resources

Announcements
Power Automate News & Announcements

Power Automate News & Announcements

Keep up to date with current events and community announcements in the Power Automate community.

Power Automate Community Blog

Power Automate Community Blog

Check out the latest Community Blog from the community!

Users online (3,538)