cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Beat
Advocate V
Advocate V

No items in All Items view after running a flow

I have created an approval workflow that runs fine, but now all items have disappeared from the All Items view in the SharePoint list.

 

The workflow does the following:

- if a list item is modified and saved with status "Completed", an approval workflow is triggered.

- if it is approved, a notification email is sent, and the status field of the item in the list is set to "Approved"

- if it is rejected, a notification email is sent, and the status field of the item in the list is set to "Rejected"

 

Works all fine but when I go back to the list, All Items view, all the items have disappeared, the list appears empty.

When I return to Classic SharePoint, they're all there, with the data modified by the flow as expected.

When I exit Classic SharePoint, they're gone again.

 

In the modern UI, when selecting "Items that need attention", there is "nothing to show here".

When I then switch back to All Items view, the items come up, but with "Required Info" in one of the mandatory fields.

As soon as I click on the "Required info" field, the item contents are displayed properly for the mandatory fields, but show blanks for all non-mandatory field.

 

However if I look at the details of the item, all fields are properly populated. It just doesn't show in modern UI view.

What could be causing this strange behaviour of the view? There's nothing fancy in the list except for that Flow.

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Beat
Advocate V
Advocate V

As there was no solution in sight, I deleted the list and the flow and started all over. Now I cannot reproduce the issue.

View solution in original post

2 REPLIES 2
Beat
Advocate V
Advocate V

Update to the above: When selecting "Items that need attention", when the response is slow, you actually see the items coming up very briefly with "Missing Information", but in fractions of a second they all change to "Resolved" and the view returns "Nothing to display".

 

And back in the All Items view, where the recors now show with "Missing information", just clicking on it fixes the issue, it even happens that clicking on one fixes two at a time!

Beat
Advocate V
Advocate V

As there was no solution in sight, I deleted the list and the flow and started all over. Now I cannot reproduce the issue.

Helpful resources

Announcements
2022 Release Wave 1 760x460.png

2022 Release Wave 1 Plan

Power Platform release plan for the 2022 release wave 1 describes all new features releasing from April 2022 through September 2022.

Community Connections 768x460.jpg

Community & How To Videos

Check out the new Power Platform Community Connections gallery!

Users online (1,269)