cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
davidoregan
Frequent Visitor

Power Automate approval - Bad Gateway Access Denied

I have a Power Automate Flow for approving SharePoint news posts. I have created a permissions group called Content Creators and given them the required permissions to view, edit and create pages on the site.  

 

When somebody from this group submits a News post, the flow works fine, gets sent to a set of approvers, and the News post is approved and published. When a non-news page is submitted, the flow is supposed to check if the promoted state is 1, and if not then it sets it to Approved. (News posts that are already published can get approved straight away, possibly not great but a different issue)

This gets stuck on the 'Set content approval status' stage of the flow with the error:

 

davidoregan_0-1664184745783.png

 

 

When I added the approval requestor to the Site Owners permissions group, this works fine but obviously I can't add everyone to that group as I need to separate permissions for security reasons.

I tried a few solutions such as changing the Flow's 'Run only users' so that everything uses My connection instead of their own but I still get the same results.

 

davidoregan_1-1664184834404.png

 

 

Can anyone spot what I'm doing wrong here? Do I need to share the Flow with the users that are going to be using it?

0 REPLIES 0

Helpful resources

Announcements
Power Automate News & Announcements

Power Automate News & Announcements

Keep up to date with current events and community announcements in the Power Automate community.

Community Calls Conversations

Community Calls Conversations

A great place where you can stay up to date with community calls and interact with the speakers.

Power Automate Community Blog

Power Automate Community Blog

Check out the latest Community Blog from the community!

Users online (4,435)