cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
TonyMcg1
Frequent Visitor

Power Platform Admin connector - Delete environment Action Error

I have set up the Flow that will delete unautorised created environments.

All works fine upubtil it gets to the Delete Environment acction in th Power Platform Admin connector.

Although the connector actually does delete the environment the connectors still gives an error and th flow will fail and not move to th next steps/actions.

 

I pass in parameters to th connectore

my Environment ID,

and 

API Version: 2018-10-01

and teh response from the action is 

   "statusCode": 404,
   "message": "Resource not found"
 
and the flow fails, but as I said it seems to perform th delete action as the Environment is gone? 
How can I get around this fault and get a Success response/status code as expected here?
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

This was identified as a fault by Microsoft, and they pushed a fix to out tenant.

Issu now has been resolved

View solution in original post

5 REPLIES 5
v-alzhan-msft
Community Support
Community Support

Hi @TonyMcg1 ,

 

Could you please share a screenshot of the configuration of your flow?

Could you please share a screenshot of the flow run history when it is run failed?

 

Please share more details so we could better undertand your issue and provide a proper workaround for you.

 

Best regards,

Alice       

 

Community Support Team _ Alice Zhang
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

Hi @v-alzhan-msft 

 

I have a PowerApps P2 license and an Admin on Tenant in D365 role.

Here is a screen grab of the connector once it fails after 32 seconds, but the Environmen tis deleted?

As this fails the flow then fails and the next action cnnot be initiated.

 

AdminCOnn_DEL_ENV.jpg

This was identified as a fault by Microsoft, and they pushed a fix to out tenant.

Issu now has been resolved

Hi, Tony.

I'm facing the same issue in 2021.

Was this actually resolved?

TonyMcg1
Frequent Visitor

@danst 

yes we got this resolve but had to log a support ticket, and they post an update/change and a day or 2 later the issue was resolved

Helpful resources

Announcements
 WHAT’S NEXT AT MICROSOFT IGNITE 2022

WHAT’S NEXT AT MICROSOFT IGNITE 2022

Explore the latest innovations, learn from product experts and partners, level up your skillset, and create connections from around the world.

Register for a Free Workshop.png

Register for a Free Workshop

Learn to digitize and optimize business processes and connect all your applications to share data in real time.

September Events 2022

Check out all of these events

Attend in person or online, there are incredible conferences and events happening all throughout the month of September.

Users online (3,100)