cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
TonyMcg1
Regular Visitor

Power Platform Admin connector - Delete environment Action Error

I have set up the Flow that will delete unautorised created environments.

All works fine upubtil it gets to the Delete Environment acction in th Power Platform Admin connector.

Although the connector actually does delete the environment the connectors still gives an error and th flow will fail and not move to th next steps/actions.

 

I pass in parameters to th connectore

my Environment ID,

and 

API Version: 2018-10-01

and teh response from the action is 

   "statusCode": 404,
   "message": "Resource not found"
 
and the flow fails, but as I said it seems to perform th delete action as the Environment is gone? 
How can I get around this fault and get a Success response/status code as expected here?
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
TonyMcg1
Regular Visitor

Re: Power Platform Admin connector - Delete environment Action Error

This was identified as a fault by Microsoft, and they pushed a fix to out tenant.

Issu now has been resolved

View solution in original post

3 REPLIES 3
Community Support
Community Support

Re: Power Platform Admin connector - Delete environment Action Error

Hi @TonyMcg1 ,

 

Could you please share a screenshot of the configuration of your flow?

Could you please share a screenshot of the flow run history when it is run failed?

 

Please share more details so we could better undertand your issue and provide a proper workaround for you.

 

Best regards,

Alice       

 

Community Support Team _ Alice Zhang
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

TonyMcg1
Regular Visitor

Re: Power Platform Admin connector - Delete environment Action Error

Hi @v-alzhan-msft 

 

I have a PowerApps P2 license and an Admin on Tenant in D365 role.

Here is a screen grab of the connector once it fails after 32 seconds, but the Environmen tis deleted?

As this fails the flow then fails and the next action cnnot be initiated.

 

AdminCOnn_DEL_ENV.jpg

TonyMcg1
Regular Visitor

Re: Power Platform Admin connector - Delete environment Action Error

This was identified as a fault by Microsoft, and they pushed a fix to out tenant.

Issu now has been resolved

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
MBAS Gallery 2020

MBAS Gallery 2020

Watch Microsoft Business Applications Summit sessions on-demand.

firstImage

New Ranks and Rank Icons released on April 21!

The time has come: We are finally able to share more details on the brand-new ranks coming to the Power Automate Community!

firstImage

Now Live: Power Virtual Agents Community!

We are excited to announce the launch of Power Virtual Agents Community. Check it out now!

firstImage

New & Improved Power Automate Community Cookbook

We've updated and improved the layout and uploading format of the Power Automate Cookbook!

thirdimage

Power Automate Community User Group Member Badge

Fill out a quick form to claim your user group badge now!

sixthImage

Community Summit North America

The top training and networking event across the globe for Microsoft Business Applications

Users online (7,017)