cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
sngbcn
Frequent Visitor

Problems with Sharepoint connector since a few days ago

Hi,

 

Since a week or so, my flow is consistently giving me errors when I use the connector "send http request to sharepoint". The status is 401, Unauthorised.

 

sngbcn_0-1606298424629.png

This are the things I've done:

- Add another connection --> same issue

- Delete connections and add them again --> same issue

- Create the connector from scratch -->same issue

- Export package and update --> same issue

- Export package and create new one --> after changing quite a few thing in the powerapp that triggers the flow it worked... ONCE. Then the problem was back (after 1 day or so).

 

Any hint on how to solve? @kkurni 

 

2 REPLIES 2
Johnnyg
Microsoft
Microsoft

Hi sngbcn,

I would recommend you to raise a service ticket with specific flowid & run sequence id for investigation. 401 belongs to authentication access error. 
Have you tried to set Run only users like following?

Johnnyg_0-1606471760043.png

 

Best Regards,
Johnny
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.
sngbcn
Frequent Visitor

Hi @Johnnyg 

I have raised a ticket.

I don't have the options on the connections like you share on your screenshot.

 

I will post the solution provided by support team.

Thx

Helpful resources

Announcements
Process Advisor

Introducing Process Advisor

Check out the new Process Advisor community forum board!

MPA User Group

Welcome to the User Group Public Preview

Check out new user group experience and if you are a leader please create your group

MBAS on Demand

Microsoft Business Applications Summit sessions

On-demand access to all the great content presented by the product teams and community members! #MSBizAppsSummit #CommunityRocks

Users online (75,354)