cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Frequent Visitor

Salesforce cases using spo lists

Hi all, 

 

 

I am using this connector https://us.flow.microsoft.com/en-us/galleries/public/templates/4844ba12dc784771860e8ebffbaa743b/crea... but when selecting what items I want, I always get an error "The request body must have a valid JSON format." or "A value must be provided for item." 

Not sure what I am missing. The list items show up properly but now sure the correct ones to use to ensure the connection works. 

 

 

Dina_0-1611611001848.png

Dina_1-1611611077589.png

 

 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Microsoft
Microsoft

Hello  @Dina ,  

  

I looked at the screenshots you provided, and it appears that your flow is failing at the “Create A Record” action.  Without being able to see what you entered for the required parameters it’s hard to identify why you are receiving the JSON Format error. 

 

One reason you may be experiencing the JSON Format error is that one of the required parameters doesn’t have a value.  

 

Here’s a link(Salesforce - Connectors | Microsoft Docs ) that might help you in determining what the required parameters are and how to configure them in the “Create A Record” action.  

 

Regards,  

Kristie Cronic  

Community Support Team  

If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

   

If you would like to create a ticket with Microsoft Customer Support here is a link on how to do so: Get Help + Support - Power Platform | Microsoft Docs  

View solution in original post

1 REPLY 1
Microsoft
Microsoft

Hello  @Dina ,  

  

I looked at the screenshots you provided, and it appears that your flow is failing at the “Create A Record” action.  Without being able to see what you entered for the required parameters it’s hard to identify why you are receiving the JSON Format error. 

 

One reason you may be experiencing the JSON Format error is that one of the required parameters doesn’t have a value.  

 

Here’s a link(Salesforce - Connectors | Microsoft Docs ) that might help you in determining what the required parameters are and how to configure them in the “Create A Record” action.  

 

Regards,  

Kristie Cronic  

Community Support Team  

If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

   

If you would like to create a ticket with Microsoft Customer Support here is a link on how to do so: Get Help + Support - Power Platform | Microsoft Docs  

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
Microsoft Ignite

Microsoft Ignite

Join digitally, March 2–4, 2021 to explore new tech that's ready to implement. Experience the keynote in mixed reality through AltspaceVR!

New Super Users

Meet the Power Automate Super Users!

Many congratulations to the Season 1 2021 Flownaut Crew!

New Badges

New Solution Badges!

Check out our new profile badges recognizing authored solutions!

MPA Community Blog

Power Automate Community Blog

Check out the community blog page where you can find valuable learning material from community and product team members!

Users online (74,166)