cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Dina
Helper II
Helper II

Salesforce cases using spo lists

Hi all, 

 

 

I am using this connector https://us.flow.microsoft.com/en-us/galleries/public/templates/4844ba12dc784771860e8ebffbaa743b/crea... but when selecting what items I want, I always get an error "The request body must have a valid JSON format." or "A value must be provided for item." 

Not sure what I am missing. The list items show up properly but now sure the correct ones to use to ensure the connection works. 

 

 

Dina_0-1611611001848.png

Dina_1-1611611077589.png

 

 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Kcronic1
Community Support
Community Support

Hello  @Dina ,  

  

I looked at the screenshots you provided, and it appears that your flow is failing at the “Create A Record” action.  Without being able to see what you entered for the required parameters it’s hard to identify why you are receiving the JSON Format error. 

 

One reason you may be experiencing the JSON Format error is that one of the required parameters doesn’t have a value.  

 

Here’s a link(Salesforce - Connectors | Microsoft Docs ) that might help you in determining what the required parameters are and how to configure them in the “Create A Record” action.  

 

Regards,  

Kristie Cronic  

Community Support Team  

If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

   

If you would like to create a ticket with Microsoft Customer Support here is a link on how to do so: Get Help + Support - Power Platform | Microsoft Docs  

View solution in original post

1 REPLY 1
Kcronic1
Community Support
Community Support

Hello  @Dina ,  

  

I looked at the screenshots you provided, and it appears that your flow is failing at the “Create A Record” action.  Without being able to see what you entered for the required parameters it’s hard to identify why you are receiving the JSON Format error. 

 

One reason you may be experiencing the JSON Format error is that one of the required parameters doesn’t have a value.  

 

Here’s a link(Salesforce - Connectors | Microsoft Docs ) that might help you in determining what the required parameters are and how to configure them in the “Create A Record” action.  

 

Regards,  

Kristie Cronic  

Community Support Team  

If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

   

If you would like to create a ticket with Microsoft Customer Support here is a link on how to do so: Get Help + Support - Power Platform | Microsoft Docs  

Helpful resources

Announcements
Power Platform Conf 2022 768x460.jpg

Join us for Microsoft Power Platform Conference

The first Microsoft-sponsored Power Platform Conference is coming in September. 100+ speakers, 150+ sessions, and what's new and next for Power Platform.

MPA Virtual Workshop Carousel 768x460.png

Register for a Free Workshop

Learn to digitize and optimize business processes and connect all your applications to share data in real time.

Power Automate Designer Feedback_carousel.jpg

Help make Flow Design easier

Are you new to designing flows? What is your biggest struggle with Power Automate Designer? Help us make it more user friendly!

Users online (3,021)