cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Sundbe
Helper I
Helper I

Save email attachment to Sharepoint - Content length exceeds maximum value

Hi all,


This problem again....

 

All my flows are failing due to "Body

{ "status": 413, "message": "Response content length exceeds maximum value '52428800'.", "source": "127.0.0.1" }"
at the "When email arrive" stage.

 

I had a 100% success rate last week.


I know many people had this problem earlier but this was "solved" by creating the flow from a blank template, using Outlook instead of O365.

 

Any offical words? 

 



 

6 REPLIES 6
v-yamao-msft
Community Support
Community Support

Hi Sundbe,

 

How large was your file size? Did you try to run the flow with a small file? It seems that your file size exceeded maximum value.
What connection were you using? Outlook.com or Office 365 outlook?

 

Best regards,
Mabel Mao

Community Support Team _ Mabel Mao
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

I'm using the same files and sizes that worked flawlessly last week. 

They are in a range of 3MB to 20MB. 

 

I'm currently using a flow setup against Outlook due to the fact that O365 results in other type of errors - described in multiple topics by other users on this forum.

Monday again and the flow failed. Same error.

Last week I deleted all emails in the inbox and the flow was successful for the entire week.

Today I tried the same trick and it seems to work.

 

If the flow fail it seem to get stuck in a loop - trying to execute the same action over and over again. Next trigger will simply be ignored. I have a theory that the inbox size with multiple unread emails might be the cause of this. 

Monday again, new fail.

 

This time, a new error! 😄

 

  • Body
    { "status": 502, "message": "The service returned invalid JSON.", "source": "127.0.0.1" }

Every single Monday around 02-03 CET. 

 

 

Whats the flow Id?  We should get someone to take a look at what is happening.

 

The earlier error seems to be because the content is bigger.  And it could have happened because of a mismatch in the config between the connectors and the flow engine.

 

Monday again which equals errors....

Can't get my head around this. 

 

 

  • Body
    { "status": 500, "message": "Unknown error occured", "source": "127.0.0.1" }

 

This time the flow seem to have gone corrupt. Can't reset it or make any changes:

"Could not find flow '513fab3c-0b4a-4463-a6e8-a346d2f3d709'."

 

Anyone else experiencing these issues?

Helpful resources

Announcements
MPA User Group

Welcome to the User Group Public Preview

Check out new user group experience and if you are a leader please create your group

MSFTBizAppsLaunchEvent

Experience what’s next for Power Virtual Agents

See the latest Power Automate innovations, updates, and demos from the Microsoft Business Applications Launch Event.

New Super Users

Meet the Power Automate Super Users!

Many congratulations to the Season 1 2021 Flownaut Crew!

Power Platform ISV STudio

Power Platform ISV Studio

ISV Studio is the go-to Power Platform destination for ISV’s to monitor & manage applications post-AppSource publish.

Users online (94,010)