cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Jedd
Frequent Visitor

Sharepoint Flows stopped showing up

Somewhat recently our flows stopped showing up in our SharePoint library. They used to be available through the Automate dropdown at the top of the screen, now none show up. This happened to all our flows.

 

Looking under the owner section of the flows, the SharePoint List now shows up as it's GUID instead of its name.

 

Does anyone have any idea why this is happening? I did not change anything, and they were working fine for months before. I can't say for certain our IT provider didn't do anything to mess this up, but it's possible though they won't say.

 

Jedd_1-1634227388561.png

 

 

Jedd_0-1634227329830.png

 

5 REPLIES 5
CFernandes
Super User
Super User

Hello @Jedd 

 

First thing to check would be is the Flow visisble in the context menu -

 

CFernandes_0-1634232795048.png

 

Also did you select a document\item before clicking on the list view commandset option?

 

 

If this reply has answered your question or solved your issue, please mark this question as answered. Answered questions helps users in the future who may have the same issue or question quickly find a resolution via search. If you liked my response, please consider giving it a thumbs up. THANKS!

 

P.S. take a look at my blog here and like & subscribe to my YouTube Channel thanks.

Jedd
Frequent Visitor

They also do not show up under the context menu, and yes I selected an item first. This had been working for months and then suddenly stopped. Thanks for taking a look at this!

Hello @Jedd 

 

Please clear the browser cache or check in an alternate browser. Also you mentioned it was working so I assume the Power Automate is in default environment - I am asking because there is known issuse - 

 

  1. For Flows that use the 'For a selected item' or the 'For a selected file' trigger, only those that are part of the Default environment in Power Automate are listed within the SharePoint Automate menu.

 

https://docs.microsoft.com/en-us/connectors/sharepointonline/#known-issues-and-limitations 

 

If this reply has answered your question or solved your issue, please mark this question as answered. Answered questions helps users in the future who may have the same issue or question quickly find a resolution via search. If you liked my response, please consider giving it a thumbs up. THANKS!

 

P.S. take a look at my blog here and like & subscribe to my YouTube Channel thanks.

Jedd
Frequent Visitor

I have tested it on multiple browsers on multiple computers to no avail. I have confirmed the flows are in the (default) environment.

@Jedd  As you have completed all the basic troubleshooting. I would recommend you open a ticket at https://docs.microsoft.com/en-us/power-platform/admin/get-help-support#view-solutions-or-enter-a-sup... 

 

If this reply has answered your question or solved your issue, please mark this question as answered. Answered questions helps users in the future who may have the same issue or question quickly find a resolution via search. If you liked my response, please consider giving it a thumbs up. THANKS!

 

P.S. take a look at my blog here and like & subscribe to my YouTube Channel thanks.

Helpful resources

Announcements
Register for a Free Workshop.png

Register for a Free Workshop

Learn to digitize and optimize business processes and connect all your applications to share data in real time.

September Events 2022

Check out all of these events

Attend in person or online, there are incredible conferences and events happening all throughout the month of September.

Users online (2,150)