cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
Eric3
Level: Powered On

Suddenly, my flow is refusing to find all the records in my sharepoint list

Hi

I have a flow that

Get Items from a sharepoint list,

Filter Arrays that list to the records created in the last 7 days,

Selects the items I want (Date, Project Name, Current Activity)

Creates HTML table

Sends Email

 

It's been working fine until this week.   Now it won't recognise any records created after a certain date, which coincides with 90 days after I created the Sharepoint, the Flows and the PowerApps.  

 

I don't think I have a licence problem, because other test flows doing the same thing from different lists seem to work fine.

 

Any ideas?

 

thanks

Eric

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Eric3
Level: Powered On

Re: Suddenly, my flow is refusing to find all the records in my sharepoint list

Hi
That pretty much replicates what I had in my flow. The solutions appears to be in the pagination settings of the filter array. Its default is 100 and I’ve amped that up to 1000. It works fine now.

View solution in original post

2 REPLIES 2
Community Support Team
Community Support Team

Re: Suddenly, my flow is refusing to find all the records in my sharepoint list

Hi @Eric3,

 

Could you please share a screenshot of your flow's configuration?

Further, could you please show a bit more about your SharePoint list?

 

I have made a test on my side and don't have the issue that you mentioned. My flow's configuration as below:

  • Add a proper trigger, here I use Flow Button trigger.
  • Add a "Get items" action, specify Site Address and List Name.
  • Add a "Filter array" action, From set to output of "Get items" action, click "Edit in advanced mode", type the following formula:
  • @greaterOrEquals(formatDateTime(item()?['Created'], 'MM/dd/yyyy'), formatDateTime(addDays(utcNow(), -7), 'MM/dd/yyyy'))
    Add a "Select" action, From set to output of "Filter array" action, within Map entry, type the following entries:26.JPG

    Note: within value box, type the following formula:

  • item()?['ColumnName']
    Add a "Create HTML table" action, From set to output of "Select" action.
  • Add a "Send an email" action, Body field set to output of "Create HTML table" action.

Image reference:27.JPG

 

28.JPG

The flow works successfully as below:

29.JPG

 

30.JPG

Please check if there is something wrong with your formula within your "Filter array" action. In addition, you could consider take a try to re-create your flow to check if the issue is solved.

 

Best regards,

Kris

Community Support Team _ Kris Dai
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.
Eric3
Level: Powered On

Re: Suddenly, my flow is refusing to find all the records in my sharepoint list

Hi
That pretty much replicates what I had in my flow. The solutions appears to be in the pagination settings of the filter array. Its default is 100 and I’ve amped that up to 1000. It works fine now.

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
thirdimage

Power Automate Community User Group Member Badge

Fill out a quick form to claim your user group badge now!

firstImage

Incoming: New and improved badges!

We've given our badges an overhaul and also added some brand new ones!

fifthimage

Microsoft Learn

Learn how to build the business apps that you need.

sixthImage

Power Platform World Tour

Find out where you can attend!

seventhimage

Webinars & Video Gallery

Watch & learn from the Power Automate Community Video Gallery!

Top Kudoed Authors (Last 30 Days)
Users online (5,078)