cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
gjeh
Resolver III
Resolver III

http trigger flow doesn't start

Hello All,

 

I am using a flow to collect PDF file from SP and send it to PowerApp as i have done in several of apps before.

However I created the flow for a new tenant today and put the url to call the flow in the app as always but the flow just doesn't start.

 

What do I do to make it start working?

 

1. flow never ran

gjeh_0-1618317006658.png

 

2. the flow

gjeh_1-1618317050462.png

 

3. flow getting called in the document property of the pdf viewer powerapps (this works, can show you 2 others apps with a flow exactly like this)

gjeh_3-1618317137604.png

 

so why will my flow not start??

 

 

 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
gjeh
Resolver III
Resolver III

Not exactly sure how I got the flow to start running (fails though, but still they start running!). If i have to make a guess it's because I forgot to specify the ID for the pdf file to call at the end of the url (&itemid=)

View solution in original post

3 REPLIES 3
gjeh
Resolver III
Resolver III

could the problem possibly be that the administrator did not properly add premium license (1 user, unlimited flows) to the account i created the flow with?

gjeh
Resolver III
Resolver III

Not exactly sure how I got the flow to start running (fails though, but still they start running!). If i have to make a guess it's because I forgot to specify the ID for the pdf file to call at the end of the url (&itemid=)

View solution in original post

Mari
Microsoft
Microsoft

Thanks for sharing your findings!

Helpful resources

Announcements
MBAS Attendee Badge

Claim Your Badge & Digital Swag!

Check out how to claim yours today!

MPA User Group

Welcome to the User Group Public Preview

Check out new user group experience and if you are a leader please create your group

secondImage

Are Your Ready?

Test your skills now with the Cloud Skill Challenge.

Top Solution Authors
Users online (90,279)