cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Luke_Burgess
Regular Visitor

Authorization Issue with "Send an HTTP request to Azure DevOps" Connector

Hi,


I am trying to connect to Azure DevOps using the "Send an HTTP request to Azure DevOps" connector to pull back license usage info using:

https://vsaex.dev.azure.com/{Organisation}/_apis/userentitlementsummary?api-version=6.0-preview.1

 

I successfully retrieve this info if I simply paste this into a browser however using the connector in Power Automate I get the error "The user 'xxxxxxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxxxxxxxxxx' is not authorized to access this resource." 

 

I am a project collection administrator and the setting "Third party application access via OAuth" is enabled. I have also deleted the and reconnected the connection.

 

The request 

https://vssps.dev.azure.com/{ORGANISATION}/_apis/identities?searchFilter=General&filterValue={EMAIL_...

 

Any ideas if it is possible to retrieve the license information from DevOps?

 

Regards,

Luke

 

1 REPLY 1
SamWest17
Regular Visitor

I'm having the same issue. A solution to this would be greatly appreciated as we have clients that have RBAC as a requirement for software and DevOps is seriously lacking in that regard.

 

An export button, per project for users and their roles would solve this problem. Similar to the export button that each organization has for users and their Access Type/License.

Helpful resources

Announcements
MPA Virtual Workshop Carousel 768x460.png

Register for a Free Workshop

Learn to digitize and optimize business processes and connect all your applications to share data in real time.

Power automate tips 768x460 v2.png

Restore a Deleted Flow

Did you know that you could restore a deleted flow? Check out this helpful article.

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (3,068)